Slovenska estrada razvajala svoje brbončice na ljubljanskem gradu

Ljubljanski grad je konec junija pod zvezdnim nebom gostil številne znane obraze s slovenskega medijskega prizorišča. Povod za kulinarično razvajanje priznanega chefa restavracije Strelec, Igorja Jagodica, je bila predstavitev novosti blagovne znamke Somat, ki je razvila novo generacijo tabletov in gelov brez fosfatov. Jagodic je ob tej posebni priložnosti navduševal v svojem slogu, z različnimi poslasticami. Terasa zgodovinske lokacije, s katere so gosti občudovali lepote prestolnice, je bila odlična kulisa za nepozabno doživetje.

Somat-5-1000x665

Mešanica okusov, barv in vonjev je v čarobni atmosferi grajske terase navdušila številne znane obraze, med katerimi smo zasledili voditelja in ljubitelja dobre hrane Nejca Simšiča, modno poznavalko Majo Bulc, komentatorko šova Gostilna išče šefa Iryno Osypenko Nemec, manekenki Anamarijo Avbelj in Zlato Okugić. Gostiteljici večera Uli Furlan pa sta družbo delala mlada igralca Pia Nikolić v vlogi Marije in Vid Sodnik, ki je tokrat postal zabavni pomivalni stroj Dishy. Vsi skupaj pa so uživali v vrhunskih jedeh priljubljenega kuharja, ki je postregel z okusnimi poletnimi jedmi iz najkakovostnejših sestavin.

Somat_Ula-Furlan-in-Igor-Jagodic-1000x665

Ula Furlan in Igor Jagodic

 

Somat_Nejc-Simšič-in-Dishy-1000x1503

Nejc Simšič in Dishy

 

Somat_Anamarija-Avbelj-Klemen-Janežič-1000x1503

Anamarija Avbelj in Klemen Janežič

 

Somat_Ula-Furlan-in-Zlata-Okugić-1000x1503

Ula Furlan in Zlata Okugić

Med pripravo večhodnega menija je Jagodic zbranim gostom zaupal nekaj zanimivih kulinaričnih trikov za pripravo okusnih poletnih jedi. Vsak kulinarični užitek pa se zaključi s pomivanjem posode, za kar je ob koncu večera poskrbel Somat. Nova generacija Somat tablet in gelov za strojno pomivanje posode je po novem še prijaznejša okolju. Ob tem pa se učinek delovanja ne zmanjša, saj je novi liniji Somatovih izdelkov dodana limonska kislina, ki poskrbi za sijočo posodo brez dodatnega onesnaževanja okolja. Novi izdelki Somat omogočajo stoodstotno učinkovitost in čistočo pri pomivanju posode na 40 stopinjah Celzija, s čimer varčujemo tudi pri porabi električne energije, kar dodatno zmanjšuje negativni vpliv na okolje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si