Slovenske blogerke predstavljajo najbolj vroče pomladne make-upe!

Ličila so močno orožje moderne ženske. In kot smo unikatne ženske, so unikatni načini ličenja. Bodite po dolgi in mrzli zimi pripravljene na pomlad s pomočjo dm look trendov, ki jih predstavljajo znane slovenske blogerke. V času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 bodo dm prodajalne poskrbele za pester izbor make up izdelkov, ve pa poiščite sebi (oziroma priložnosti) najbolj primeren trend. Smernice ličenja se menjajo z letnimi časi, nanje vplivajo nekateri družbeni dogodki, gotovo pa umetniki ličenja, ki na področje modnih pist nenehno vnašajo spremembe in svežino. Nenazadnje ženske take smo; želimo si nenehnih svežih sprememb. Letos so v trendu živo rdeče in oranžne šminke in temu so sledili tudi v dm prodajalnah. Bolj kot pomladne barve so slovenske blogerke zanimala ličila, brez katerih si ženske preprosto ne predstavljajo dneva. Top slovenske blogerke najbolje vedo, kaj bo to pomlad in poletje nepogrešljivo v ženskih make up torbicah. To so namreč dekleta, ki dnevno spremljajo trende in preizkušajo novosti, svoja prepričanja in izkušnje pa delijo preko svojih blogov. Zaupale so nam svoje najljubše produkte in aktualne make up looke za letošnjo pomlad in poletje.

Katja Grudnik

Katja Grudnik

Lea Filipović

Lea Filipović

Katja Grudnik, ki je med drugim tudi zumba inštruktorica, prisega na rdečo in se je odločila za Maybelline look, blogerka Lea Filipovič pa je v slogu lepe afne za BeYu look izbrala trendi oranžno. Nekdanja miss Slovenije Ajda Sitar vas bo popeljala v zasanjan slog Loreal look-a, ki očara z nude videzom in bronz sijajem.

Ajda Sitar

Ajda Sitar

Eva Ahačevčič

Eva Ahačevčič

Eva Ahačevčič, ki je zelo domača na modnih brveh, pa je prepričala z romantičnim Max Factor look-om, v svojem izboru pa prisega na pomladno barvo fuksije. Velika ljubiteljica mode, potovanj in umetnosti Tesa Jurjaševič vas bo odeta v modno vijolično popeljala v Deborah look, mlada vizažistka Eva C. Zimet pa kot usodna zapeljivka blesti v Rimmel look-u.

Tesa Jurjaševič

Tesa Jurjaševič

Eva C. Zimet

Eva C. Zimet

Spomladanske trende ličenja, ki jih predstavljajo blogerke, si boste skupaj s številnimi nasveti za ličenje lahko ogledali v marčevskem dm katalogu in v priloženem Lepotnem vodniku. Še posebej zanimivi bodo poteki ličenja vseh blogerk in utrinki iz zakulisja snemanja. Več o tem tudi na grazia.si v naslednjih dneh.

V okviru dm look akcije bodo na voljo popusti, novosti in celo osebno srečanje z dm stilistom. Več na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

Rezervirajte termin za vizažista!

Vas je prijelo, da bi tudi ve poskusile najljubša in nepogrešljiva ličila, na katere ob prihajajoči pomladi prisegajo slovenske blogerke? V marcu boste lahko izkoristili tudi 30% popust na izbrana ličila za 10 dm ab točk, pri čemer boste ob nakupu ličil nad 25 € prejeli kozarec z bleščicami, ki so eden od glavnih trendov sezone. V marcu bodo v izbranih dm prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja z vrhunskimi vizažisti. Ti vam bodo svetovali, vas naličili in predstavili najnovejše produkte. Termine ličenj si oglejte na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

dm kozarec z bleščicami

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si