Slovenski potrošniki Barcaffè ponovno uvrstili na vrh blagovnih znamk, ki jim najbolj zaupajo

Barcaffè se je po izboru potrošnikov tudi za leto 2022 uvrstilo med znamke, ki jih potrošniki vidijo kot najbolj edinstvene in verodostojne, znamke, s katerimi si delijo podobne vrednote ter takšne, ki zadovoljujejo njihove želje in so v očeh potrošnikov na vrhu priljubljenosti.

V sklopu raziskave za leto 2022 so slovenski potrošniki podali več kot 14 tisoč odgovorov oziroma 1200 različnih blagovnih znamk. S tako opravljeno letno raziskavo želi Superbrands Slovenija predstavljati steber ali, bolje, ogledalo vsem znamkam, ki delujejo na trgu. Ne gre za tekmovanje ali diskreditacijo ene znamke nad drugo, temveč informiranje, komu slovenski potrošniki zares zaupajo, pravi lastnik licence Superbrands Boško Praštalo.

Z nazivom Superbrand, ki ga v Sloveniji nosi le 1 odstotek vseh blagovnih znamk, se lahko ponovno pohvali Barcaffè. Kljub temu, pojasni vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffè Marko Cerovšek, verjame, da so najboljše znamke tiste, ki se gradijo skupaj s potrošniki, zato jim je to priznanje le v potrditev, da ostajajo na pravi poti.

Marko Cerovšek, vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffè

Naslovna slika: Facebook stran Barcaffè

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si