Slovo od gubic z novo formulo NIVEA Q10

Najučinkovitejša formula NIVEA Q10 doslej

Gube na naši koži so odraz vsega, kar počnemo. So shramba spominov na naše občutke, smeh, zmage in tudi izkušnje. Temu se ne želimo odreči. Želimo pa si izdelek proti gubam, ki koži pomaga zasijati v najlepši luči. Strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA so zato razvili najučinkovitejšo formulo NIVEA Q10 doslej.

NIVEA Q10 POWER, na katero prisegajo vse superženske

Ženske smo danes prave superženske. Ustanavljamo podjetja, navdihujemo in podpiramo druga drugo, smo polne inovativnih idej in opravljamo številne vloge hkrati. Ker vse to ni vselej enostavno, nam pridejo prav super pomočniki, kot je nega kože, ki podpira njeno notranjo moč. Linija NIVEA Q10 POWER je popolna zaveznica žensk v boju proti gubam. Nova linija znamke NIVEA nudi zelo učinkovite izdelke za nego obraza, ki delujejo skupaj s koži lastnima močnima aktivnima sestavinama – koencimom Q10 in kreatinom.

2 najpomembnejša zaveznika lepe kože

Koencim Q10 in kreatin sta učinkoviti aktivni sestavini, ki sta naravno prisotni v mladi koži. S staranjem se njuna raven v koži zmanjšuje, zato ima koža manj energije za regeneracijo. Sčasoma postane bolj nagnjena k pojavu gub in drugih znakov staranja. Linija NIVEA Q10 POWER zapolni koži lastne zaloge in ji tako pomaga uporabiti njeno lastno moč, da nadomesti pomanjkanje, ki je povezano s starostjo. Rezultat: vidno bolj gladka, čvrstejša koža.

Zakaj nanju prisega tudi GRAZIA?

Koencim Q10 spodbuja tvorbo energije v celicah. Kot antioksidant deluje proti prostim radikalom znotraj in zunaj celic. Prosti radikali so snovi, ki lahko povzročijo poškodbe celic in pospešijo staranje kože.

Kreatin skupaj s koencimom Q10 koži zagotavlja dodatno energijo in je del formule linije NIVEA Q10 POWER z dobrim razlogom: ima pomembno vlogo pri obnavljanju celic in tvorbi kolagena. Formula s kreatinom pomaga koži zadržati vlago, upočasni nastanek gub in zmehča obstoječe gube.

Vidno manjše gube v štirih tednih? Potrjeno!

Nova linija znamke NIVEA nudi zelo učinkovite izdelke za nego kože s celično aktivnim koencimom Q10 in vsebuje desetkrat več kreatina, kot so ga vsebovale predhodne formule. Izdelki s to kombinacijo sestavin spodbujajo naravno tvorbo kolagena v koži. Gube se vidno zmanjšajo v štirih tednih, koža pa je videti čvrstejša že po dveh tednih. Rezultat je čudovita koža zdravega videza.

2 najučinkovitejša izdelka proti gubam iz GRAZIINE lepotne rutine

Dnevna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo

Nova dnevna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo združuje celično aktivni koencim Q10 in visoko koncentriran kreatin, da zapolni zaloge hranilnih snovi v koži. Tako koži pomaga učinkovito odpravljati znake staranja – uživajte v vidno manjših gubah in čvrstejši koži že po štirih tednih. Visoko učinkovita NIVEA Q10 POWER formula, ki je bila posebej razvita za občutljivo kožo, ne vsebuje dišav in alkohola, obogatena je s pomirjajočim izvlečkom sladkega korena in zmanjša tri znake občutljive kože: suhost, rdečino in neprijetno napetost. Njena celovita UVA-/UVB-zaščita z ZF 15 ščiti kožo pred škodljivimi učinki sončne svetlobe.

Dnevna krema proti gubam za občutljivo kožo NIVEA Q10 Power

Okvirna cena za dnevno kremo proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo za 50 ml: 12 evrov

 

 Nočna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo

Med nočnim spancem kožne celice okrevajo od trdega dnevnega dela, se obnavljajo in popravljajo poškodbe. Bogata nočna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo spodbuja ta naravni proces regeneracije tako, da zapolni zaloge hranilnih snovi v koži z visoko koncentriranim kreatinom in koencimom Q10. Obogatena je tudi s pomirjajočim izvlečkom sladkega korena, ki zmanjša suhost, rdečino in neprijetno napetost. Izdelek ne vsebuje dišav in alkohola, naravno in učinkovito zmanjša gube ter upočasni nastanek novih gub.

Dnevna krema proti gubam za občutljivo kožo NIVEA Q10 Power

Okvirna cena za nočno kremo proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo za 50 ml: 12 evrov

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si