Šminka, ki bo spremenila vaš način življenja!

810_magda-elvis_0014

The Only 1 Matte, vse v enem mat rdečilo za ustnice, ki ne izsušuje

Revolucija se torej nadaljuje … Rimmel-ova revolucionarna rdečila za ustnice The Only 1 Lipstick so postala MAT. Mat rdečila za ustnice, ki izsušujejo tvoje ustnice so “res mimo”. Predstavljamo novo generacijo mat rdečil za ustnice, ki imajo vse v enem – formulo, ki ne izsušuje in predstavlja udobje na ustnicah. So udobne, vlažilne in enostavne za nanos – zaljubile se boste v ta lahkoten občutek. Sedaj imate lahko z lahkoto ustnice brez sijaja in z senzacionalnim žametnim mat stilom.

Visoko prekrivnost in intenzivne barve z brezhibnim mat učinkom lahko dosežete v samo eni potezi. Identična »WOW« barva, ki jo vidite v stiku, je sedaj mogoča tudi na vaših ustnicah. Drzne in genialne barve so ves dan videti, kot bi jih ravnokar nanesli, udobje na ustnicah pa traja ure in ure.

120_ieva_application-with-product_0057

Za popolno šminko skozi ves dan ne potrebujete piti po slamici …

120_ieva_drinking-through-straw_0166

… in brez skrbi, da bi se šminka razmazala, lahko zagrizete v čokolado. Mar ni to najboljša novica, kar ste jo kdajkoli slišale?

200_monique_0087

S petimi novimi mat odtenki v tvoji orožarni rdečil za ustnice bo tvoj uporniških videz ustnic pritegnil še več pozornosti in veliko pogledov. Trend se začne z roza odtenki, kot je Call The Shots #120; pink nude odtenki, kot je Salute #200; nadaljuje se z silovito rdečo: Take The Stage #500, in drznimi barvami, kot je The Matte Factor #810. Ustnice bodo izstopale z glamuroznim žametnim in barvitim učinkom!

lr_810

Izjemno stilskem dizajnu rdečil The Only 1  je bila dodana elegantna mat preobrazba, katere ostra voditeljica je Georgia May Jagger. Radikalen dizajn, ki komunicira inovativno formula, je sedaj obarvan z rdečim in premium mat učinkom. Da bi lažje našli svoj najljubši odtenek, ima vsaka embalaža barvno ujemajoč obroček z rdečilom za ustnice, ki se dejansko skriva v embalaži.

500_shelbi_application-with-product_0114

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si