Smučarski raj Ski)Hit na Vzhodnem Tirolskem


Z neskončnimi kilometri smučarskih prog, kjer je sneg zagotovljen, skrbijo smučarska območja Vzhodne Tirolske na južni strani Alp za nepozabno zimsko smučarsko zabavo – brez dolgih čakalnih vrst v koloni pri vlečnicah in žičnicah ter gneče pri spustu po belih strminah.

Privoščite si smučanje na visokem nivoju ter izkoristite dobro razmerje med ceno in kvaliteto storitev – za vse generacije in želje. Še posebej dobro je tukaj poskrbljeno za družine, na primer v družini prijaznem hotelu Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian ali v luksuznem hotelu Gradonna****s Mountain Resort.

Prvi družinski wellnes hotel Vzhodne Tirolske, hotel Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian je simbol vzhodnotirolske gostoljubnosti. Gostje lahko izbirajo med studii z ločenimi spalnicami, junior suitami s kombiniranimi dvoposteljnimi sobami ali premium suitami. Tudi hotelska wellnes rezidenca postavlja visoka merila z novim zasebnim spa-jem, otroškim notranjim bazenom in ekskluzivnim območjem s savnami. V ceno nočitve je vključeno tudi 12-urno varstvo otrok ter prost vstop v Teenie Club 12+.

 

Gradonna ****s Mountain Resort Châlets & Hotel zagotavlja luksuz na snegu in predstavlja sanje vsakega zimskega športnika. Letovišče, kjer niso dovoljeni avtomobili, nudi neposreden dostop do smučarskega območja Großglockner Resort Kals-Matrei, ki je bilo že večkrat odlikovano za svojo raznolikost in prijaznost do družin. Za majhne goste od treh let je na voljo celodnevno varstvo. V Gradonna****s ne boste prikrajšani niti za kulinarični užitek. Glavni kuhar Michael Karl, ki vas bo razvajal s sodobnimi jedmi, združuje vplive mediteranske in azijske kuhinje z vzhodnotirolsko domačnostjo. Izbirate lahko med nočitvami v enem izmed luksuznih châletov ali v superiornem štirizvezdičnem hotelu. K sprostitvi vas bo vabilo tudi spa območje z ekskluzivnimi tretmaji, zasebnimi tečaji joge in hišno kozmetično linijo Magdalena’s.

 

S smučarsko vozovnico Ski)Hit je gostom na voljo 8 najboljših smučarskih območij Vzhodne Tirolske in Koroške. Otroci stari do 6 let na vseh smučarskih območjih Ski)Hit smučajo brezplačno, otroci in najstniki od 6 do 18 let pa imajo 50 % popusta na ceno smučarske vozovnice za odrasle. Pri družinah z več kot dvema otrokoma, starima med 6 in 18 let, je smučarska vozovnica za vsakega nadaljnjega mladoletnega otroka brezplačna.

Za več informacij obiščite www.austria.info.

Foto: schultz@ski.at

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si