Snemanje spomladanske naslovnice z Ulo Furlan

Harmonija videza in notranje miline
se redko srečata v tako lepi obliki, kot je Ula.

Novo GRAZIO krasi živahna, a hkrati čutna in mila naslovnica z izjemno žensko Ulo Furlan, ki je v tokratnem intervjuju razkrila še več drobtinic iz svojega pestrega življenja.

„Svobodo iščem zadnje čase predvsem v svoji koži. V tem, da bi znala čim bolj prijazno sprejemati in razumeti sebe,” pravi, ko jo vprašamo po svobodi. Prav tak vonj je imel dan, ko je oblekla belo oblekico, nosila lase na paž in nakit, ki jo je očaral!

Snemalec: Mik Kovačič – miktography

 

Ula o tem, kako je doživela dopoldansko druženje z GRAZIO v zakulisju snemanja najnovejše naslovnice:

“Z GRAZIO je izkušnja vedno nepozabna. Seksi skrajšana pričeska po zaslugi Mareta Filipiča in minimalistična svežina na obrazu zahvaljujoč Tini Fabjan, vrhunski stajlingi Alenke Birk, ki bi jih z obešalnika redko potegnila in skombinirala sama, in nakit FREYWILLE za češnjico na smetani. Primož je moj obraz in telo v objektiv tako lovil prvič in spet povsem drugače. Bil je res lep modno obarvan dan.” Ula je nosila oblačila XYZ & Sportina.

O tem, kaj počne GRAZIINA ženska z naslovnice danes, kako se je izoblikovala njena osebnost, katera je njena največja želja in kako se sama spopada z nenehnimi primerjavami z uspešno in medijsko znano mamo, preberite v obširnem intervjuju v novi številki revije GRAZIA.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si