Sodobna Comma ženska

Sodobne ženske so bolj raznolike kot kdaj koli prej in poosebljajo vse vrste različnih vlog kot so: partnerka, mati, podjetnica, prijateljica, sodelavka, … njihov vpliv na družbo, poslovanje in politiko narašča. Tradicionalne vloge spolov postajajo vse bolj zamegljene. Vse več žensk združuje otroke s poklicno potjo – in se zaveda, da so druge ženske zaveznice in ne tekmice, da skupaj zmoremo več.

Ženske smo rade ženstvene. Včasih elegantne, včasih v bolj ležernih oblačilih. Zato želimo, da so stylingi  prilagodljivi kot mi – vsestranski in za različne priložnosti, v vsakem primeru pa morajo izžarevati zaupanje, ženskost in strast.

Znamka Comma je zaznala željo in temu prilagodila svoje modne kreacije.

Prihajajoči hit so obleke, jakne in hlače iz veganskega usnja, ki  se odlično vsestransko kombinirajo z različnimi materiali, za različne priložnosti. Jesensko kolekcijo spremljajo odtenki cimetove rjave, črne in umazano bele barve. Nežne enobarvne obleke, kot je kombinacija elegantnega žameta in črnega jeansa, so ključne v tej sezoni. Oranžno-rdeča barva izžareva toplino zato ne bo ostala neopažena. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si