Sodobna lepota z linijo izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler


Čaša in vrč sta dva najpogostejša predmeta, ki simbolizirata grško boginjo mladosti. Medtem, ko je v grški mitologiji s sladkim nektarjem in ambrozijo poskrbela za bogove, je izžarevala svojo lepoto in mladost. Ker večne mladosti ni, so v laboratorijih Eucerin za ohranjanje mladosti poskrbeli z vsebnostjo hialuronske kisline v liniji izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler.

Hialuronska kislina je snov, ki jo tvorijo kožne celice in predstavlja del vezivnega tkiva v koži. Ena od njenih glavnih funkcij je zadrževanje vlage, saj lahko en gram hialuronske kisline veže do en liter vode. S staranjem naravna sposobnost kože za tvorbo hialuronske kisline upada in pojavijo se gube, že obstoječe pa se poglobijo. Pojav gub je prvi korak, ko nastopi občutek, da mladostni videz ne bo trajal večno. GRAZIA predstavlja izdelka, ki vsebujeta kakovostno hialuronsko kislino, tako da boste čar mladosti lahko ponesli tudi v zrela leta brez lepotnih posegov.


Večno mlado Hebo bi tako v sodobnosti simbolizirali z dvema koži dragocenima izdelkoma. V vrč bi ji za ohranjanje mladosti položili Eucerin dnevno kremo Hyaluron-Filler. Napredna nekomedogena ter lahka dnevna krema z zaščitnim faktorjem ZF 15 in UVA-zaščito poleg obeh hialuronskih kislin vsebuje tudi  bioaktivni glicin saponin. Glicin saponin spodbuja tvorbo koži lastne hialuronske kisline, ki zapolni gube in omogoča, da koža brez pomoči bogov ostaja vidno gladka.

 

 

 

 

 

Čašo v drugi roki bi nadomestila nočna krema Eucerin Hyaluron-Filler, ki je pri roki vsake sodobne Hebe. Poleg omenjenih lastnosti Eucerinove dnevne kreme vsebuje nočna tudi koncentrirani dekspantenol, ki spodbuja proces regeneracije kože preko noči.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si