SOFITEL NEW YORK

Za pravo luksuzno, kozmopolitansko izkušnjo boste ob naslednjem obisku svojo sobo rezervirali v Sofitel New York! Hotelu, ki na najbolj prefinjen in eleganten način združuje duh metropolitanskega mesta s francoskim občutkom za dizajn in estetiko.

V stilu art decoja in s kombinacijo toplega lesa, marmorja in medenine se namreč hotel na znameniti peti aveniji na eleganten in sofisticiran način poklanja tako New Yorku kot tudi Parizu. Hotel ponuja 398 sob v tradicionalni kombinaciji črne in zemeljskih barv, ki so (predvsem za newyorške standarde) izjemno prostorne, udobne in opremljene do popolnosti. Med njimi je na voljo 47 suit, med katerimi imajo štiri najbolj prestižne svojo zasebno teraso, prav vse sobe pa ponujajo prekrasne urbane razglede na 44-o ulico in newyorški Midtown oziroma na Empire State Building in Chrysler Building.
Kot se za Francoze spodobi, se v hotelu nahaja vrhunska restavracija, Gaby Brasserie Française, ki na nov in moderen način ponuja klasične francoske specialitete, večerno druženje pa boste ob odličnih koktajlih in izbranih francoskih vinih ter šampanjcih nadaljevali v Gaby Baru.
Navsezadnje je za počitek oziroma delo s t. i. “poslovnim centrom” na voljo tiho in prostorno preddverje, hotel pa ponuja tudi fitnes center in številne sejne sobe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: http://www.sofitel-new-york.com
Naslov: Sofitel New York, 45 West 44th Street, NY 10036 New York, United States

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si