ŠOKANTNO: varuška Gwen Stefani ni speljala samo moža

Že včeraj smo poročali, da je imel Gavin Rossdale, mož priljubljene pevke Gwen Stefani, s katero sta se nedavno razšla, kar 3-letno afero z varuško njunih treh sinov, sedaj pa je Daily Mail objavil serijo fotografij, iz katerih je razvidno, da je Mindy Mann s pevko kar nekoliko obsedena in kopira tudi njen videz. Mindy si je namreč pogosto nadela identična oblačila, si omislila enako pričesko in modne dodatke, najraje pa je čas preživljala z njenim možem, ki je Gwen zaradi srečanja z Mindy pustil tudi v porodnišnici, ko je rodila njunega sina Apolla, ki še ni dopolnil dveh let. Afera se je torej začela že preden je priljubljena pevka tretjič zanosila.

GWEN_4

Par je varuško zaposlil leta 2008, že leta 2012 pa sta bila Mindy in Gavin skupaj opažena na pohodu, medtem ko jo je slednji držal za hrbet oziroma zadnjico.

GWEN_2

Gwen je takrat prvič posumila v afero, a kot zaprisežena katoličanka se je odločila, da bo zaradi otrok poskušala obdržati zakon. Vse dokler na ‘družinskem’ iPadu ni odkrila golih fotografij varuške, več o tem pa si lahko prebrete TUKAJ.

GWEN_1


Foto: Daily Mail

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si