Sončna hiša Banovci

V tako skrbno opremljeni vili se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Obenem pa mu razkošnost storitev, namenjenih skorajda „nesramnemu“ razvajanju, omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije.

SLIKA_1

 

Za vas smo oblikovali izvirne in zanimive trendovske pakete za nepozabna doživetja vašega bivanja, ki jih lahko podarite tudi kot darilo. Izbirate lahko med zapeljivo pripravljenimi paketi, ki so na voljo za najrazličnejše dogodke in trenutke. Izberite najboljše sončno doživetje za vas!

SOBA_1

PAKET JESENSKA PRIPOVED

Ko listje spremeni svojo barvo in sonce skozi krošnje dreves začne sijati s posebno, toplo in žarečo svetlobo, je čas za udobno bivanje v Sončni hiši. V jesenskih mesecih je v Pomurju narava najlepša. Barve, ki nam jih ustvarja narava so posebno doživetje.

JES_PRIPOPOVED

Pojdite v naravo, na sprehod ob reki Muri, kolesarite po stezicah, se posladkajte z jesenskimi dobrotami in si privoščite sproščujočo jesensko masažo. Razvajajte svoje telo in duha v zavetju Sončne hiše in doživite edinstven okus po jeseni. To si zaslužite!

Več na: http://www.soncna-hisa.si/paketi/jesenska-pripoved/

Rezervacije:
booking@soncna-hisa.si
02 5888 238
040 272 921

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si