Sončni žarki že kličejo poletje

Kratke oblekice bodo kmalu vsak dan naša prva izbira, zato se že počasi spogledujemo z najbolj pisanimi pari japonk. In katere bi bolje predstavljala duh plaže in morja, če ne prav priljubljena brazilska znamka Ipanema? Tudi za letošnje modele so navdih črpali iz najbolj znane plaže Ipanema v Rio de Janeiro, ki predstavlja sproščeno kulturo Brazilcev, sonce, morje in druženje. 

Ipanema je najbolj glamurozna soseska v Braziliji, kot plaža pa je postala prepoznavna v 60. letih. Nahaja se v južnem delu Rio de Janeira. Vsi, ki so jo obiskali, pravijo, da lahko tam doživimo najlepše trenutke in spoznamo najbolj zanimive ljudi. Tam začutimo bogato kulturo sproščenih ljudi, ki uživajo na eksotičnih plažah čez dan in se zabavajo v klubih ponoči. Prav ta kultura je bila navdih za blagovno znamko Ipanema.

To poletje, ko nas obdajajo žive barve in bomo oblekle lahkotne cvetlične poletne obleke, so natikači in sandali Ipanema popolna kombinacija in vse kar potrebujete za popoln sproščen poletni dan. In še ena dobra novica! Izdelki so v skladu z okoljsko in etnično odgovornostjo, proizvedeni s ciljem ohraniti planet Zemlja!

Če ste se tudi vi zaljubili v nove modele, vas vabimo v spletno trgovino, kjer najdete tudi modele znamk Zaxy in Gredha: www.ipanema.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si