Špas Teater obiskalo že preko 2 milijona obiskovalcev

2

Ob inventuri preteklega leta so v Špas teatru zabeležili izjemne rezultate. V prazničnem decembru so prestopili magično mejo – 2.000.000 obiskovalcev, lahko bi rekli, da jih je obiskala že cela Slovenija. V 20-ih sezonah se je zvrstilo kar 35 premiernih predstav in se zgodilo 5005 njihovih ponovitev. V teater optimizma, veselja in zabave ljudje radi zahajajo, saj so znani po tem, da se vedno znova podajajo na nove, drzne podvige, podirajo rekorde gledanosti, nizajo uspešnico za uspešnico, s smehom polnijo vse velike dvorane v Sloveniji. K sodelovanju so povabili že več kot 200 gledaliških ustvarjalcev, z njimi sodelujejo zveneča imena gledališkega sveta.
V letošnjem oktobru bo teater, ki ima že nekaj let naziv najbolj obiskovano gledališče v Sloveniji, praznoval 20 letnico obstoja. A s praznovanjem ne bodo čakali do jeseni, začne se že sedaj. V priklon 2-milijontemu obiskovalcu in čudovitim 20-im gledališkim sezonam so pripravili veliko januarsko praznovanje za svoje zvesto občinstvo. Urša Alič, ustanoviteljica in direktorica gledališča ob tej priložnosti pravi: “Izredno smo zadovoljni, da ljudje tako radi prihajajo k nam. Toliko ljudi smo že nasmejali, da je čas za veliko praznovanje. Ob tem bi se rada zahvalila vsem, ki se smejijo z nami in nam zaupajo iz sezone v sezono. Špas teater že 19 let deluje brez državne pomoči, tako da se resnično trudimo, da vas iz sezone v sezono vedno znova navdušimo.“

1

Veseli december tako v Špas teatru podaljšujejo v nasmejani januar. Na Petrolovih bencinskih servisih je na voljo 2000 vstopnic z 20% popustom za njihove predstave, Petrol Travel podarja tudi vikend paket s kopanjem za vso družino v Termah Čatež, na Facebook strani Špas teatra bodo poklonili 200 brezplačnih vstopnic in še marsikaj. Več o praznovanju na www.spasteater.si.
Foto: Bor Dobrin, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si