»Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2019« v Mariboru

IZOBRAŽEVALNA DELAVNICA ZA PRIJAVITELJE NA JAVNI RAZPIS

»Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2019« v Mariboru

Zaradi velikega zanimanja za izobraževanja in svetovanja ob prijavi na razpise, Platforma Center za kreativnost (CzK), ki jo izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO), organizira dodatni termin izobraževanj v podporo javnemu razpisu Ministrstva za kulturo za »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2019« (JR CzK 2019) v letu 2019 in 2020. Delavnica bo v petek, 5. aprila 2019, ob 10. uri, v Projektni pisarni CzK v Mariboru.

Predmet razpisa so nepovratne finančne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja kulturnega in kreativnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter za spodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom. Več na spletni strani CzK.

Na izobraževalni delavnici bo podrobneje predstavljen razpis, merila, načini financiranja ter ostale ključne informacije, povezane z razpisom, na individualnih svetovanjih pa bodo kandidati lahko iz prve roke pridobili osnovne informacije o prijavah. Julija Škarabot Plesničar, projektna pisarna CzK, bo predstavila potek izpolnjevanja prijavnih obrazcev, prilog in dokazil, Vera Nunič, Tehnološki park Ljubljana pa bo govorila o razvoju ideje in poslovnega načrta.

 Za dogodek so obvezne predhodne prijave na tej povezavi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si