Sportina Group začenja novo modno poglavje!

Sportina Group s 1. marcem 2019, začenja novo modno poglavje, v pritličju Cityparka namreč odpira novo združeno trgovino XYZ in Sportina! Gre za prvo takšno trgovino v regiji, ki bo na enem mestu ponudila vse stile in blagovne znamke za različne okuse in modne značaje.

V pritličnem prostoru nekdanjega XYZ bo modne navdušence gostila Sportina, v prvem nadstropju pa XYZ. Tako boste lahko v pritličju trgovine XYZ & Sportinakupovali ležerne blagovne znamke ulične mode, kot so Jack & Jones, Marx, Armani Exchange, Antony Morato, Esprit, Vero Moda in druge, medtem ko vas bodo v prvem nadstropju še naprej navduševala priznana modna imena, kot so Balmain, Versace, Burberry, Karl Lagerfeld, Elisabetta Franchi Boss, Polo Ralph Lauren in drugi.

Pestra in pazljiva izbira blagovnih znamk je tudi rdeča nit otvoritvene kampanje, v kateri se je šest znanih obrazov znašlo pred objektivom, vsak s svojim stilom. Alma Kochavy, Tesa Jurjaševič in Anže Zevnik so tako oblečeni v kombinacije XYZ, medtem ko so se v Sportinini preobleki znašli Anže Mežan, Gregor Kirsch in Jana Koteska.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si