Spoznajte Bvlgarijev najnovejši dragulj: dišavo Goldea

BVLGARI_1GRAZIA predstavlja novo Bvlgari dišavo Goldea!

Od antičnega Egipta do italijanske Dolce Vite.

Od boginje Hathor do Elizabeth Taylor v Kleopatri.

 Zgodba o soncu, zgodba o zlatu, zgodba o Bvlgarijevem novem dragulju.

Goldea je povabilo na nenavadno olfaktivno potovanje, ki je vzklilo v domišljiji parfumerja-draguljarja. Napaja in hrani ga zgodovina sveta in vseh njegovih zakladov.

Isabeli Fontana uteleša svetlo sončno intenzivnost ženske Goldea. Vse na njej spominja na skrivnostno rojstvo tega parfuma, zibelke svete ženstvenosti, ki izžareva čutnost, božanskost in karizmo. Celo njena narava se zdi, kot da je del “Kroga neponovljivih”, ki ga je ustvarila Kleopatra, da bi potrdila da je brez sebi enakega, in zagotovila, da bo njena podoba postala nesmrtna. Da je sama po sebi sončni sistem.
Nad imidžem femme fatale Goldea ženska žari z intimno svetlobo. Kamor koli gre, jo vsi prepoznajo kot resnično, živečo boginjo. Kraljevska, svetlobo odbojna lastnost, ki sije iz njenega telesa, načina kako postavi glavo in njene prirojene moči zapeljevanja – je oboje – ikonska in sodobna. Vse na njej je mitično in objekt potrebnega razmisleka.
Oblečena za vladanje, kjer koli že je, nikoli ne pozabi draguljev Serpenti, emblematičnih modnih dodatkov, ki si jih ovije okoli vratu ali na zapestji. Prav tako ni nikoli brez svoje stekleničke parfuma, njenega orožja za zapeljevanje, ki ujame svetlobo, ki jo oddaja ta boginja. Sonce, zlato in kača so prepleteni – popolni koncepti, ki jih vzame za svoje.
Privablja jo vse, kar povzdiguje in iz nje pritegne najboljše, hodi naravnost proti piramidnim vrhovom, ki si jih je zastavila, zavedajoč se se svoje lepote, svoje moči. Je zvezda svojega življenja, tista, ki ji mi pravimo usoda.

Drzna, Izmuzljiva, Fascinantna …

Goldea ženska vstopi v Bvlgarijev očarljiv svet kovine in kamenja. Stoji poleg muz in div, neskončnih in plodnih virov inspiracije, ki so se jim poklanjali že rimski oblikovalci nakita.

Nepozaben vonj na voljo v treh različnih izdelkih …

[sliderpro id=”401″]

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si