Spoznajte kozmetiko APIVITA, ki ponuja edinstveno kombinacijo čebeljih in rastlinskih izvlečkov

APIVITA je družbeno odgovorna korporacija, ki ponuja učinkovite rešitve za lepoto obraza, las in telesa, ki temeljijo na čebeljih izdelkih, izvlečkih edinstvenih grških rastlin, organskih eteričnih oljih in vrhunski patentirani tehnologiji.

APIVITA (APIS = čebela in VITA = življenje), kar pomeni “življenje čebel”, v vsak svoj izdelek vgrajuje svojo strast, svoje vrednote in svojo vizijo lepote, ki spoštuje naravo in ljudi ter spodbuja etičen in bolj zelen način poslovanja, razmišljanja, življenja in podjetništva.

APIVITA se ukvarja z lepoto, vendar ne samo z estetiko: ukvarja se z lepoto uma, lepoto duše in lepoto srca. Nanaša se na celoten življenjski slog, način razmišljanja in visoke vrednote.

Je prvo in edino grško podjetje, ki je prejelo certifikat “B Corporation” in postalo član mednarodne mreže podjetij in organizacij, ki si prizadevajo združiti podjetništvo s socialno skrbjo in uporabiti moč trga za reševanje socialnih in okoljskih problemov.

Gibanje B Corp je mreža ciljno usmerjenih podjetij, ki uporabljajo poslovanje kot moč za skupno dobro in izpolnjujejo najvišje standarde družbene in okoljske učinkovitosti, javne preglednosti in pravne odgovornosti. Za APIVITA B Corp ima certifikat strateški pomen in pomembno prispeva k razvoju podjetja, njegovi trajnostni strategiji in razvoju novih sinergij, predvsem pa služi kot navdih za podjetje, ki bo »Najboljše na svetu”, in tudi “Najboljše za svet”.

Postopek certificiranja ocenjuje okoljsko učinkovitost podjetja, glede na njegove materiale, emisije ter uporabo virov in energije. Zmagovalci, ki osvojijo 10 odstotkov najboljših, postavljajo zlati standard za velik vpliv, ki ga ima lahko podjetje kot moč dobrega na naravo po vsem svetu.

Več kot 100.000 podjetij po vsem svetu se je prijavilo za pridobitev certifikata, le 2500 pa jih je uspešno zaključilo postopek. V podjetju APIVITA so zato ponosni, da so eno izmed treh najboljših podjetij na svetu na področju varstva okolja, hkrati pa so polni strasti, da še naprej izboljšujejo svojo uspešnost.

Narava je glavni vir ustvarjanja vrednosti in navdiha od ustanovitve blagovne znamke leta 1979. Edinstvene značilnosti grške narave z njeno bogato biološko raznovrstnostjo, edinstvenimi avtohtonimi rastlinami in zelišči visoke biološke vrednosti, skupaj s čudovito čebeljo skupnostjo, so prevladujoče značilnosti izdelkov, ki spodbujajo uravnotežen in harmoničen način življenja.

APIVITA veliko vlaga tudi v izobraževanje mlajših generacij o pomenu čebel in njihovi vlogi pri varovanju narave in človeštva. Iz tega razloga se je podjetje pridružilo globalni mreži “1% za planet” tako, da neposredno nameni 1% prihodkov globalni organizaciji, ki ščiti čebele in biotsko raznovrstnost. V podjetju imajo korenine v naravi, zato si prizadevajo načrtno in odgovorno ter trajnostno ravnati z odtisom v okolju.

Vse formule vsebujejo 85-100 % naravnih sestavin ter so brez spornih sestavin (kot so silikoni, parabeni, mineralna olja, propilen glikol, policiklični mošus, nitromošus, ftalati…) ali kakršnih koli drugih sestavin, ki bi škodljivo vplivale na zdravje oz. okolje.

Več kot 40-letni pionir pri mešanju propolisa, medu, čebeljega voska in matičnega mlečka, rastlinskih izvlečkov in organskih eteričnih olj, APIVITA zajema in uteleša svoje strokovno znanje, strast in predanost v vsakem od svojih izdelkov, s čimer svetu zagotavlja resnično lepoto.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si