Spoznajte Miss Juno!

miss-juno

MAX&Co. predstavlja Miss Juno – posebno premium linijo kakovostnih, enostavnih in lahkotnih usnjenih izdelkov, ki veljajo kot nepogrešljiv dodatek sodobne ženske garderobe.

Linija Miss Juno izžareva enostavno, nosljivo in sofisticirano žensko modo, sestavlja pa jo pet torbic in trije manjši dodatki. Satellite je prostorna tote torba, primerna za dolg dan v službi in skakanje po obveznih opravkih. Vanjo spravite vse nujne potrebščine in jo vrzite čez ramo ali v košaro kolesa. Droid je strukturirana in rahlo ukrivljena Boston torba, ki bo “tisti” kos vaše jesenske garderobe. Mini Comet je luštna manjša torbica, odlična izbira za večerne zmenke. Tako kot plapolajoča obleka s pridihom 60-ih, predstavlja srce MAX&Co. kolekcije jesen-zima 2016. Naslednja izmed Miss Juno lepotec je Comet v polni velikosti, bogata tekstura usnja in močna bordo barva, ki se ji tudi Olivia Palermo ni mogla upreti.

Miss Juno torbice so izdelane iz visoko kakovostnega usnja, na voljo v obeh – svetleči ali mat in gladki ali teksturirani različici. Vsaka torba je premišljeno zasnovana in izžareva vzdušje ter dopolnjuje paleto kolekcije jesen-zima 2016. Bogati bordo in rdeči odtenki se nagibajo na bolj boemsko stran kolekcije, medtem ko kovinsko srebrna, pastelno roza in klasična črna odmevajo glavne barvne jesensko zimske kolekcije. Barve Miss Juno se med seboj dopolnjujejo, tako da jih MAX&Co. ženska lahko brez težav kombinira na različne načine.

Čeprav so torbe elegantne, s kovinskimi dodatki subtilno vnesejo blag občutek igrivosti. Pobliže poglejte ključne dodatke, ki dajejo torbi pečat in opazili boste, da sodoben prestiž, zmešan s klasičnimi linijami, abstraktno spominja na obraz robota.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si