Spoznajte parfum, ki se spreminja v zlato!

ck_gold_ad_2

Bodite drzni. Izstopajte. Vse, česar se dotaknete, naj se spremeni v čisto zlato. To so zapovedi, ki jih boste uresničile, z novo – drzno, pozlačeno in neomajno – dižavo ck one gold, katere obraz Rhiannon McConnell.

ck one gold je slavospev mladim. ki nikoli ne naredijo nič narobe. In ki pozlatijo vse, česar se dotaknejo. Je nepodrejen trenutnim pravilom in normam, lebdi med obema spoloma v unisex dišavi. Je edinstven vonj, ki obljublja kapljico zlata vsakomur.  Limited edition eau de toilette ali dišava v omejeni verziji je sočna, sadno, sveža in lesna mešanica, ki ujame ves žar sijoče mladosti. Sočne zgornje note s figo, bergamotko in žajbljem ustvarijo neverjeten občutek svežine, polne energije. Svetlo srce dišave z nerolijem, vijolico in sambaškim jasminom je kot sijoča krona, ki zasije tako kot zadnji žarki zahajajočega sonca. S soncem prepojena baza vetiverja, gvajaškega drevesa in pačulija pa koži daje globino in čutno toplino.

ck-one-gold-edt-50ml-packshot-straight

Steklenička sočne in sveže lesene vonjave se topi v zlatu. Spoznali jo boste po zlatu, ki drsi po čisti ck one steklenički in jo spreminja v dragoceno kovino, v objekt poželenja, ki se ga želimo dotakniti in ga preprosto imeti.

Foto: PR

 


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si