Spoznajte perfektor za naravno lepo kožo – UAU učinek!

Foto: Instagram

 

Vaša koža je veliko lepša, kot si mislite! Trend vračanja k naravi lahko opazimo vsak dan, na ulici, v modi, v lepoti, v hrani in v svojih potrošniških navadah: vsi si prizadevamo za več preprostosti, transparentnosti in potrošnjo po načelu »manj, a kakovostnejše«. Še včeraj smo skrivali gube in brazgotine. Danes jih brez zadržkov kažemo in smo ponosni nanje. Definirajo nas in pripovedujejo našo zgodbo. Prišel je čas, da sprejmemo sebe in svoje napake, proslavimo harmonijo in vidimo lepoto v njeni naravni podobi. Naša koža je preveč lepa, da bi jo skrivali pod težkimi ličili. Erborian to svoje prepričanje izkazuje že od svojega nastanka pred 12 leti – močno verjame, da je gola koža lepa in je prvi korak k večji samozavesti.

 

Grazia je navdušena nad

SKIN HERO – perfektor za naravno lepo kožo!

Skin Hero je najnovejša generacija Erborianovih super hibridnih izdelkov za nego kože, ki zgladi in izboljša teksturo kože ter zagotavlja njeno popolno preobrazbo v 7 dneh. V osnovi je Skin Hero samostojni negovalni izdelek, brez pigmentov in silikonov, obenem pa je tudi perfektor, ki takoj ob nanosu polepša golo kožo ter dan za dnem izboljšuje njeno kakovost in teksturo. Občutek, kot da ne nosite ničesar, je nov in prijeten. Koža je kot gola, lepa in čudovita.

Na voljo od 12. aprila 2021.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Erborian predstavlja novo generacijo hibridnih izdelkov

kremo SKIN HERO – perfektor za naravno lepo kožo! Ta hibridna krema brez pigmentov takoj polepša kožo, ob redni uporabi pa deluje tudi na vsakodnevno izboljšanje njene teksture in videza. Formula vsebuje učinkovit kompleks korejskega belega ginsenga in encime za izboljšanje teksture, ki ustvarijo viden učinek »nove kože«. Kremo Skin Hero nanesemo na obraz v zadnjem koraku lepotnega rituala.

 

V hipu: Koža je polepšana, razjasnjena in navlažena. Na otip je gladka in neverjetno mehka. Zdi se, kot da na koži ni ničesar, videti je povsem naravno.

V 7 dneh: Gola koža videti preobražena, površinske nepravilnosti so zglajene, tekstura kože je izboljšana, polt pa je enakomernejša.

Sčasoma: Koža postane bolj sijoča in kot zaščitena pred pustim videzom – enim od negativnih učinkov, ki jih ima vsakodnevna izpostavljenost onesnaženju.

 

Spletna trgovina

www.erborian.si

 Na voljo tudi v izbranih poslovalnicah:

Müller • Maxi • Nama • Leposana

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si