Spoznajte Shiseido Future Solution LX

Vsak dan je priložnost, da v svojem življenju ustvarite več lepote.
Da poglobite svoje odnose.
Da delate stvari, ki jih ljubite.
Da negujete svojo kožo.

Izredno napredna tehnologija Future Solution LX omogoča, da vaše življenjske izkušnje postanejo del vaše lepote in hkrati odpravlja težave v prihodnosti vaše kože, preden se le-te pojavijo. Iz vaše kože privabi njeno naravno sposobnost, ki jo naredi še bolj čudovito.

Prvi izdelek, ki svoje delovanje osredotoča na foto občutljive okoljske radikale*, ki so vzrok za foto-staranje (staranje kože, ki je posledica izpostavljenosti sončni svetlobi). Izdelek ščiti pred škodljivimi učinki iz okolja, ki upočasnjujejo regenerativni cikel kožnih celic.
*ti radikali se v vsakdanjem okolju ustvarjajo z izpostavljenostjo UV žarkom.

Shiseido_1FUTURE SOLUTION LX – UNIVERSAL DEFENSE
SPF50+ 50ml
Krema za univerzalno zaščito kože z ZF 50 – vodoodporna

Zaščitna krema z neprimerljivo mehko teksturo, izdelana z najnovejšo tehnologijo, ki kožo ščiti pred čedalje bolj naprednimi, sodobnimi dejavniki, ki škodujejo zdravju kože. Preprečuje izsušenost in poškodbe, ki nastanejo zaradi izpostavljenosti UV žarkom, hkrati pa z bogatim vlažilnim učinkom ščiti pred nastankom temnih peg, gub in neenakomernim kožnim tonom.

Navodila za uporabo:
• Primerno količino izdelka si stisnite na dlan in ga temeljito vmasirajte v kožo.
• Izdelek lahko enostavno odstranite s svojim običajnim čistilcem.

Nova tehnologija – Napredna zaščita pred foto občutljivimi okoljskimi radikali
V zadnjih nekaj letih so ljudje, ki skrbijo za lepoto svoje kože, postali zelo zaskrbljeni zaradi onesnaženega zraka, ki ob izpostavljenosti UV žarkom ustvarja foto občutljive okoljske radikale. Radikali prodrejo skozi kožo in na njeni površini oksidirajo sebum. Nekateri poškodujejo tudi kožne celice, DNK in gene v notranjosti kože. Z dolgotrajno izpostavljenostjo UV žarkom koža potrebuje dobro zaščito pred temi dejavniki foto-staranja kot tudi pred samimi UV žarki in onesnaženim zrakom.
Future Solution LX Universal Defense zagotavlja zaščito pred vsemi naštetimi škodljivimi okoljskimi dejavniki, preprečuje poškodbe kože, ki so posledica izpostavljenosti UV žarkom, zmanjšuje izsušenost kože ter količino foto občutljivih okoljskih radikalov*.
*npr. žveplovi oksidi, dušikovi oksidi, razni hidroogljiki

Novo odkritje – Izvleček cveta Urunule + Skingenecell 1P
Shiseidovi raziskovalci so odkrili, da izvleček cveta Urnule, ki je pridobljen iz cvetnih listov te redke alpske rože, ki uspeva v neprijaznem gorskem okolju, zmanjšuje količino prostih radikalov. Izvleček cvetov Urnule in Skingenecell 1P, ki sta združena v novi formuli, ustvarjata izredno zaščito pred prostimi radikali.

Novo, čudovito doživetje – Združevanje najbolj naprednih tehnologij in popolnega razkošja
Shiseidova ekskluzivna negovalna sestavina Skingenecell 1P z neverjetno učinkovitostjo preprečuje in odpravlja izsušenost in vzdržuje mehkobo kože. Z rosno mehko in izredno udobno teksturo, se stopi s kožo in za sabo ne pušča nikakršnih madežev.

Aktiviranje dnevnih zaščitnih genov: najhitrejša pot do čudovite kože.
Vaša koža se rodi z genom, ki ji podaja moč samozaščite. Z aktivacijo tega dnevnega zaščitnega gena, lahko kožo dodatno zaščitite pred izsuševanjem, UV žarki in ostalimi zunanjimi okoljskimi dejavniki, kot tudi pred drugimi dejavniki stresa, ki jih more tekom dneva trpeti vaša koža.
Izvleček cveta Urnule, ki dopolnjuje delovanje Shiseidove ekskluzivne sestavine Skingenecell 1P in izvlečka Sansho, izredno učinkovito ciljno deluje na delovanje Daytime Defense gena in zagotavlja odpornost pred različnimi negativnimi okoljskimi dejavniki.

…Uživajte v novem, izrednem občutku. Multifunkcijsko olje, neverjetno izboljša kvaliteto vaše kože in vam podari negovalno izkušnjo, ki vas bo obogatila…
Shiseido_2FUTURE SOLUTION LX Replenishing Treatment Oil, 75ml
Negovalno lepotilno olje za obraz in telo

Luksuzno, svilnato mehko olje, ki vaši koži ponuja popolno vlaženje in prefinjen sijaj, vse skupaj z izredno prijetno aromo. Nadvse primerno za uporabo na obrazu, telesu, rokah, nohtih in celo na laseh.
Sestavlja ga mešanica izredno bogatih in elegantnih tekstur, pridobljenih iz petih naravnih olj:
• arganovo olje
• olje navadne trobentice
• jojobino olje
• olje oreškov makadamije
• olje navadne žafranike
Izkusite razkošje Shiseidove najbolj prestižne linije izdelkov v obliki večnamenskega olja.

– Vmasirajte na obraz in telo
– Nanesite na predele telesa, ki so najbolj podvrženi prekomernemu izsuševanju
– Primerno za nego rok in nohtov
– Za bogatejšo teksturo lahko nekaj kapljic olja dodate svoje podlagi ali negovalni kremi
– Uživajte v občutku popolne sprostitve in razkošja

Dišava, ki je bila ustvarjena posebej za Future Solution LX
Dišava Future Solution LX poveča količino alfa valov v človeških možganih in tako ustvari učinek globoke sprostitve. V testih delovanja na parasimpatično živčevje, ki služi kot pokazatelj sproščenosti, se je uporabnikom, ob vohanju dišave, vzdušje opazno sprostilo.
Japonsko Yuzu olje je po novem dodano v aromatično osnovo Future Solution LX in tako, poleg izvornega vonja, skrbi za dodatno sprostitev. Za pripravo 1ml olja potrebujemo približno 2kg sadežev.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si