Spoznajte tehnologijo, ki čuti vaše lase

GRAZIA ljubi inovacije. Še posebej so nam blizu tiste, ki pomagajo do lepšega videza z ustrezno nego. Na snemanjih modnih zgodb, ki jih lahko občudujete med listanjem naše revije, strokovnjaki ličenja in ustvarjanja čudovite pričeske uporabljajo le najboljše! V zakulisju zadnjega snemanja je bil prvi pomočnik, najnovejši sušilnik za lase Philips SenseIQ. Spoznajte njegovo moč …

1. Rešitev za vsakodnevno nego las 

Tehnologija SenseIQ s pomočjo umetne intelligence zaznava in neprekidno meri temperaturo las, poskrbi za zaščito las med sušenjem in ohranja do 95%* naravne vlažnosti vaših las.

2. Prilagojena nega

Pametni mikroprocesor neprekinjeno analizira in prilagaja temperaturo pretoka zraka in več kot 12.000-krat** med posameznim sušenjem, da zagotovi ekskluzivno prilagojeno nego vaših las.

Nastavek za masažni aparat, ki neguje lasišče in spodbuja naravni pretok hranil v laseh.

3. Hitro sušenje

Inovativno zasnovan sušilnik za lase zagotavlja močan pretok zraka, zaradi česar posušite lase 30 odstotkov hitreje v primerjavi s sušilnikom z močjo 1800 W.

4. Izkušnja, prilagojena vam

Pametni digitalni programi s samodejno izbiro prave temperature in moči pretoka zraka zagotavljajo sušenje, ki je prilagojeno vašim lasem na enostaven in lahkoten način.

5. Rezultat

Pri sušenju s sušilnikom Philips SenseIQ ohranite do 95 odstotkov** naravne vlažnosti las pri vsakem sušenju, da vaši lasje ostanejo zdravi in sijoči. V trenutku odda dvakrat več ionov, vi pa ustvarite popolno pričesko ter gladke in sijoče lase.

Ob sušilniku dobite šobo za natančno oblikovanje.

 

*Testirano pri nežnem načinu delovanja po 5 minutah sušenja

**Glede na povprečen čas sušenja 7 minut

Fotografije: Tibor Golob
Model: Lea P.
Pričeska: Kristijan Skamljič (Kiki Hair)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si