Spoznajte tekočo podlago nove generacije

LEPOTA_2Tokrat vam razkrivamo novo tekočo podlago, ki prihaja iz kozmetične hiše Max Factor!

Miracle Match je revolucionaren nov izdelek, ki poskrbi za brezhiben videz in zamegli nepravilnosti. Na koži se občuti kot vlažilna krema, saj kožo ob nanosu navlaži in ji da občutek mehkobe. Miricle Match je prvi Max Factor izdelek, ki vsebuje nove silikonske sestavine, ki se na koži obnašajo kot vlažilec in hkrati naredi srednje prekrivno podlago.

Zakaj?
Nekatere formule za uravnavanje odtenka nudijo le bežno prekrivnost, ki omogočajo enostavno ujemanje s tenom kože, vendar ne zadovoljijo pričakovanj glede popolnega videza. Max Factor Glamour Expose globalna raziskava je razkrila, da polovica žensk še vedno išče popolno tekočo podlago, ki hkrati združuje ujemanje s tenom polti in prekrije nepravilnosti. Tretjina med njimi je izrazila željo po dobri prekrivnosti podlage.

The beauty look 
Naraven make up je lahko tako prodoren in glamurozen kot videz zadimljenih oči in rdeča šminka na ustnicah, vendar mora biti narejen pravilno.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor pravi: “Umetniki ličenja se leta trudimo doseči popolno podlago naravnega videza. To je brez dvoma najtežji videz, saj je potrebno ujeti pravo razmerje prekrivnosti in naravne osvetlitve, ki ustvarita brezhibno polt. Predvsem pa je to začetni korak za vsako glamurozno preobrazbo.”

LEPOTA_1

Paleta odtenkov
Paleto odtenkov je sestavil Brendan Aveline, strokovnjak na področju ujemanja odtenkov. Ustvaril je izbor 18 odtenkov, ki globalno pokrije specter hladnih in toplih tenov kože in s tem zagotovi maksimalno ujemanje tekoče podlage z naravno poltjo.

Znanost

Prosojni micelarni delci
Formula vsebuje prosojne micelarne delce. Ti med nanosom tekoče podlage, ki ustvari srednjo prekrivnost, omogočajo koži, da odsevajo svetlobo, ki ustvari učinek naravno čudovite kože.

Zmanjšana vsebnost pudra
Zmanjšana vsebnost pudra v kombinaciji z micelarnimi delci ustvari prekrivnost, ki ne izgleda kot maska. Koža po nanosu ne izgleda matirana, niti nima svetlečega videza, temveč se prilagodi koži in ustvari zaključni sloj, ki je edinstven in samo tvoj.

Delci za odsevanje svetlobe
Dodani delci za odsevanje svetlobe zameglijo neenakosti in nepravilnosti.

Vlažilne sestavine
40% formule vsebuje vlažilne sestavine, kot so glicerin ter vitamina E in B.

Nova Max Factor Miracle Match tekoča podlaga vas v petih odtenkih že čaka na prodajnih policah!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si