Spoznajte vlažilno kremo NIVEA Anti Blemish

NIVEA_2Lahka vlažilna krema je tisto, kar pomaga preprečevati nastanek nečistoč pri problematični koži, s katero se sooča kar četrtina žensk v starosti od 20 do 40 let. NIVEA vlažilna krema proti nečistočam vsebuje visoko učinkovito protibakterijsko formulo, ki je obogatena z naravnim izvlečkom magnolije, ki nečistoče odpravlja na pet načinov.

  • Kožo oskrbi s 24-urno vlago, ki se hitro vpije in ne maši por.
  • Pomaga učinkovito odpraviti obstoječe nečistoče.
  • Pomaga preprečiti nastanek novih nečistoč.
  • Očisti pore.
  • Zmanjša lesk kože in jo matira.

 Včasih se vzroki za nastanek nečistoč skrivajo v hormonskih težavah, pogosto pa so tudi posledica stresnega življenjskega sloga in vsakdanjih navad. Težav torej ni konec s puberteto, poleg tega pa so za nečistoče dovzetne tudi ženske z normalno ali suho kožo. NIVEA vam s svojo vlažilno kremo proti nečistočam (Anti Blemish) pomaga omiliti ali odpraviti nastale težave in z vami stopa na pot do čistejše, lepše in bolj sijoče polti.

NIVEA_1

 Skrivnost nasvetov za bolj čisto kožo na obrazu je v tem, da ni dovolj le, da je čist naš obraz. Poleg temeljitega in pogostega umivanje rok, moramo biti pozorni tudi na umazanijo za nohti, na redno menjavanje prevleke za vzglavnik in na pogosto dotikanje obraza. Še posebej je neustrezno stiskanje mozoljev na neočiščeni koži. Četudi si kožo temeljito čistimo in vlažimo, ne smemo pozabiti ustrezno negovati še svojih čopičev in gobic za ličenje, kjer se hitro množijo bakterije, ki povzročajo nastanek nečistoč na koži. Prav tako se redno množijo bakterije na našem prenosnem telefonu, ki ga med pogovorom prislanjamo na lica.

Okvirna cena na prodajni polici za 50 ml: 6,10 EUR.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si