Sprejmi se takšnega, kot si.

14355888_10154010518930914_2029732270_nObstajajo znane in neznane stvari, vrata med njimi pa so vrata percepcije.

Vse, kar se dogaja v tvojem življenju in odziv na le-to, je stvar tvoje percepcije, videnja. Tvoja prepričanja gradijo tvojo realnost. Ti si kreator svoje realnosti in v bistvu jo lahko skreiraš točno tako, kot želiš. Še boljše pa je, da se naučiš živeti v trenutku tukaj in zdaj, se ne omejuješ s prepričanji ter vse, kar se dogaja okoli tebe, vsako osebo, stvar zaznavaš vsakič znova, v trenutku, s tem, da ne vpliva nate to, kar o tej osebi že veš (brez prepričanj o osebi). Hkrati si vedno prisoten v trenutku in osredotočen nase ter reagiraš glede na vodstvo in občutke, ki jih v tistem trenutku prejemaš.
Še ena od zanimivih stvari je, kako lahko realnost in percepcija nekoga drugega vpliva nate.

Bodi osredotočen nase, sprejmi se takšnega, kot si. Takšen si popoln.

Pomembno je, da slediš sebi in nikomur ne rabiš polagati računov (zakaj počneš stvari na način, kot jih počneš, navajaš razloge …). Spusti potrebo po tem, da bi bil sprejet in razumljen ter sprejemanje in razumevanje najdi v sebi.
Največkrat se ljudje zapletemo v borbi z ostalimi in njihovimi realnostmi, percepcijami prav zaradi potrebe po sprejemanju, biti dovolj. To vse že si in iluzija je, da ti karkoli manjka. Bodi edinstven, unikaten! Ne rabiš biti tak kot ostali (ovca). Bodi to, kar si! Bodi ti! 🙌

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si