Spustite pomlad tudi v vašo vsakdanjo lepotno rutino

Dodobra smo zakorakali v pomladne dni, v zraku pa je že čutiti vonj po cvetličnih aromah in prebujajoči se naravi. Daljši pomladni dnevi pa so obenem pravšnji, da se posvetite sami sebi in prebujanju svojih čutov. Poskrbite za pomladno čiščenje, pri tem pa ne pozabite niti na ustrezno kozmetiko in lepotne pripomočke.

Ne pozabite na spomladansko čiščenje vaše kože

Pomlad je namreč pravi čas, da se posvetite negi kože, posebno pozornost pa lahko namenite tudi samemu čiščenju. Pomembno je, da izberete piling, ki bo ustrezal tipu vaše kože. Izbirate lahko med različnimi vonji in strukturami pilingov, pred nakupom pa se prepričajte, da bo piling ustrezal predelu, kamor ga nameravate nanesti. Nadvse priljubljena in predvsem učinkovita izbira so rokavice za piling. Na spletni strani https://www.douglas.si med bogato izbiro različnih kozmetičnih pripomočkov ponuajo rokavice za piling, ki so obenem uporaben pripomoček za odstranjevanje odmrlih celic s povrhnjice vaše kože, hkrati pa omogočajo prijetno masažo med tuširanjem.

Razvajanje z novimi ličili? Zakaj pa ne

Pomladno prebujanje je obenem odlična priložnost za odkrivanje čutov, predvsem pa novih trendov, s katerimi boste popestrili svoj vsakdan. Zakaj si ne bi privoščili novega odtenka šminke, ki jo boste lahko skombinirali k svojim novim čevljem? Morda vas prepriča novo senčilo, ali pa se naposled vendarle odločite za osvetljevalec, da bo vaš obraz zasijal v povsem novi osveženi podobi. Med ponudbo na spletni strani https://www.douglas.si lahko izbirate med nadvse bogato paleto ličil priznanih blagovnih znamk, na katere prisegajo tudi uveljavljene modne strokovnjakinje in lepotne poznavalke. Izbirate lahko med ličili za celoten obraz, morda izberete nov kos ličil za predel oči ali ustnice, v ponudbi ne manjkajo niti izdelki za urejanje nohtov in obrvi, odločite pa se lahko tudi za nakup novega pribora za ličenje ali kozmetičnih čopičev in tako prevetrite tudi svoje kozmetične pripomočke, ter tako vanje vnesete nekaj pomladne svežine.

Med pisano ponudbo različnih ličil lahko izbirate med aktualnimi trendi priznanih znamk. Douglas se tako lahko pohvali tudi s široko izbiro ličil vrhunske blagovne znamke MAC, ki sodi v sam vrh znamk profesionalnih ličil. Ličila znamke MAC zadostijo potrebam še tako zahtevnih mojstrov ličenja, zagotovo bodo navdušila tudi vas.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si