Staranje kože je le še en izziv, ki ga lahko premagamo!

Če bomo za nego kože v času začetka staranja kože ravnale prav, nam bo poplačala tudi v kasnejših obdobjih, je veljalo dolgo časa. Zdaj je lepotna industrija toliko napredovala, da lahko praktično zaustavljamo staranje kože kadarkoli. Podarite si pomlajevalno nego! 

Genetsko dedovanje vsakega posameznika se v različnih življenjskih obdobjih izraža drugače, ker na izražanje genov vplivajo različni zunanji dejavniki (onesnaženje, stres itd.) in način življenja (prehrana, gimnastika itd.). Leta 2017 je Laboratorij za izražanje genov (Gene Expression Laboratory) v San Diegu prišel do velikega odkritja na področju celičnega reprogramiranja, ki ne samo zaustavlja staranje, ampak tudi pomlajuje celice in uničuje poškodovano DNK. Epigenetska odkritja kažejo, da je danes mogoče popraviti negativne lastnosti znotraj celic in se upreti staranju kože.

REŠITEV BIOLOGIQUE RECHERCHE
Prvič  je  Biologique  Recherche  določil  in  selekcioniral  EpigenActiv ©,  peptid,  ki  deluje  na receptorje EGF (ali dejavnike epidermalne rasti), ki so neizogibni za obnovo tkiva in recikliranje izrabljenih beljakovin. Deluje na proces staranja kože, da bi spodbudil resnično regeneracijo celic. To odkritje je spodbudilo ustvarjanje La Grande Crème. La Grande Crème je najnovejša inovacija Biologique Recherche za kožo, ki se je začela starati. Pospešuje regeneracijo za obnavljanje moči in restrukturiranje epiderme. 

Delovanje
• Obnavljanje: resnična obnova celic.
• Struktura in volumen: bori se proti povešeni koži obraza in ima učinek liftinga.
• Učvrstitev: izboljšuje biomehanične značilnosti kože.
• Proti gubam: zmanjšuje velikost in globino gub.
• Proti madežem: zmanjšuje pigmentne nepravilnosti.
• Zaščita: izboljšuje kakovost zaščitne kožne pregrade.

EDINSTVENA DARILNA ŠKATLICA
Model in posodico po meri je za Biologique Recherche izdelal eden od zadnjih francoskih obrtnih proizvajalcev stekla in kristala. Posodica je ročno odlita in polirana, preden je končana, se štirikrat obdela. 

 

Nego lahko dopolnite z maskami

Biologique  Recherche Masque PIGM 400 poskrbi za posvetlitev kože in bolj sijočo kožo.

Priporoča se za pigmentirana in siva trenutna stanja kože. Bogata  kombinacija  sestavin  za  posvetlitev  in  izjemnih  antioksidantov  v  maski  se  dozira  prek posebne tančice, narejene iz Lyocella. Ta visoko vpojen naravni, okolju prijazen in v celoti obnovljiv material omogoča optimalno doziranje visoko koncentriranih aktivnih sestavin formule. Maska, ki je mehkejša od svile, se popolnoma prilega obrazu.

Biologique  Recherche Patchs Défatigants maska iz bio celuloze za glajenje predela okoli oči in proti zabuhlosti.

Izdelek  kombinira  inovativno oblogo iz bio celuloze v obliki »pincete« in aktivne učinkovine, prilagojene tankemu in krhkemu predelu okoli oči. Obloge  Patches  Défatigants so izdelane iz naravnih  bioceluloznih  vlaken, predhodno so natopljene s formulo, obogateno z aktivnimi  učinkovinami,  ki  delujejo  proti  zabuhlosti, podočnjakom in gubam. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si