Ste pripravljeni na prihod jeseni?

Po nekaj sončnih in toplih mesecih se poletje počasi poslavlja. Prihaja jesen z njo pa nove delovne in šolske obveznosti. Na krajše dneve, daljše zadrževanje v notranjih prostorih in hitrejši življenjski ritem moramo pravočasno pripraviti tudi naš imunski sistem, da nas bo dobro počutje spremljalo tudi v hladnejših mesecih leta.

Foto: @zoiamossour

 

Arkoroyal® Immunité Fort BIO je prehransko dopolnilo z ameriškim slamnikom, ki se tradicionalno uporablja za povečanje odpornosti organizma, in kar petimi pridelki iz čebeljega panja – matičnim mlečkom, manuka medom, cvetnim prahom ter zelenim in rjavim propolisom.

Matični mleček v Arkoroyal® Immunité Fort BIO je ekološko pridelan, je brez konzervansov in umetnih sestavin. Posebnost izdelka pa je zagotovo tudi manuka med, ki ga pridelujejo na Novi Zelandiji. Tamkajšnji staroselci mu zaradi njegovih številnih pozitivnih lastnosti rečejo kar »zdravilni med«.

Vsem, starejšim od 12 let, za učinkovito pripravo na jesenske dni, priporočamo 14-dnevno kuro z Arkoroyal® Immunité Fort BIO.

 

Mlajšim pa redno uživanje Arkoroyal® BIO sirupa, ki poleg medu, matičnega mlečka in propolisa vsebuje še vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Sirup je brez umetnih barvil in sladil, ima pa okus jagode.

Vsi izdelki Arkopharma Arkoroyal so na voljo v spletni trgovini www.sophia.si ter v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si