Ste za dobro kavo in še lepši videz?


To je zgodba o neverjetni strasti do lepote, okusa, življenja in njegovih čustev. To je zgodba o ljubezni do vsega, kar prihaja iz Italije. Zgodba o odličnosti in ljubezni do barve, linij in arome … Vsega tistega, kar prebudi čustva in hitrejše bitje srca. V tem duhu sta združila srce in moči Illy in Collistar. Nastala je zgodba o ljubezni, lepoti in … kavi.
Zadnja postojanka popotovanja Ti Amo Italia prinaša strastno kolekcijo, ki nagovarja ljubitelje lepote, dobrega okusa, umetnosti in visoke kvalitete. Kolekcija za jesen in zimo 2017 združuje senzorične odlike kozmetičnih sestavin z globokim, čustvenim vonjem kave in njenimi močnimi, globokimi barvnimi odtenki ter čutnostjo teksture.

Kava je kalejdoskop toplih rjavih, rdečih in ambrastih odtenkov, močnih v svojem bistvu, a svetlih in nadvse uporabnih. Podlage, laki, rdečila … Vsak izdelek je shranjen v ličnem belem pakiranju z rdečimi dekorativnimi poudarki. Rdeča je barva Illy logotipa, bela pa barva njihovih ikonskih skodelic. V središču pozornosti je simbol srca, delo umetnika Maxa Petroneja, ki simbolizira strast do vsega lepega.
Zvezda kolekcije je puder za ustvarjanje zagorelega videza. Nov kompaktni puder za zagorel videz je enostaven za uporabo in čudovitih jesenskih odtenkov. Potrebujete medium ali dark roast barvo? Želite bleščeče sijoč ali zagorelo satenast videz polti? Naj bosta vodiča vaša polt in vaše osebne želje. Ultra lahek in prijeten puder lahko uporabite na celotnem obrazu za polt, kot bi jo poljubilo sonce. 365 dni v letu. Odličen je tudi kot oblikovalno ličilo, ki skrije ali poudari tisto, kar želite.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si