Ste za nego z biseri?

NIVEA_1Po veselem decembru in obdarovanju je čas, da dragoceno razvajanje privoščimo tudi svoji koži.

Ste za nego z biseri?

Koži lasten koencim Q10 je tista skrivnost, ki ohranja mladosten videz kože. A z leti njegova raven upade, koža pa je vedno bolj ranljiva in dovzetna za zunanje vplive. To postane vidno predvsem v pojavljanju drobnih linij in gubic. NIVEA s svojo linijo za nego obraza Q10plus vsebujejo prav ta dragoceni koencim, raziskave pa so celo pokazale, da z njihovo uporabo koža ne postane le bolj napeta in mladostna, temveč tvori tudi večjo količino lastnega koencima Q10.

Linijo NIVEA Q10plus so pri Beiersdorfu lani obogatili s posebnim dragocenim serumom v biserih NIVEA Q10plus Serum Pearls. Ta vsebuje edinstvene bisere z visoko koncentriranim koži lastnim koencimom Q10, hialuronsko kislino in kreatinom. Sestavine se skupaj aktivno borijo proti staranju in gubam, koži pa povrnejo mladostenjši in bolj sijoč videz.

Koencim Q10 je nujno potreben za tvorbo energije v koži, obenem pa jo tudi ščiti pred prostimi radikali. Hialuronska kislina pomaga navlažiti kožo, saj izboljša njeno sposobnost za vezanje vode, kreatin pa medtem spodbuja oskrbo kože z energijo.

Kako izdelek razvaja kožo je poleg mnogih zadovoljnih uporabnic je 83 slovenk v stestiralo tudi 83 Slovenk in kar 92% uporabnic bi ga priporočilo svojim prijateljicam.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si