Ste že slišale za ekološki lifting? Čas je, da vam ga predstavimo!

Zavrtite čas nazaj z ekološkim liftingom

Kolekcija ARGAN BIO-ACTIVE

Za glajenje gub in redefinicijo konture obraza

 

Melvitine ekipe za raziskave in razvoj so nedavno prišle do velikega odkritja …

to je mikrobiotično arganovo olje. Je bolj prefinjeno in lažje od arganovega olja, ki ga vsi poznamo, zaradi svoje sestave pa je podobno ceramidom.
Vsebuje 20-krat več prostih maščobnih kislin in pomaga zaščititi kolagen v koži. To je nova generacija arganovega olja – to je olje, ki koži pomaga zavrteti čas nazaj za tri leta! Kožo intenzivno nahrani in ji pomaga, da je videti mlajša, prožnejša, bolj napeta in bolj sijoča.

Na voljo v spletni trgovini www.melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller in Leposana.

 

Certificirano ekološki Intenzivni lifting serum, 30 ml

Intenzivni lifting serum združuje pomlajevalno moč ekološkega arganovega olja in mikrobiotično arganovo olje za ciljno preoblikovanje in lifting konture obraza. Formula s prijetno teksturo se hitro vpije ter iz dneva v dan gladi gube in gubice. Koncentrirani serum, obogaten s postbiotičnim izvlečkom iz maline, pomaga spodbuditi naravno sposobnost kože za samoobnavljanje. Že po sedmih dneh je koža obnovljena, polt pa mladostno sijoča.

Intenzivni lifting serum 30 ml

 

Certificirano ekološka Intenzivna lifting krema, 50 ml

Intenzivna lifting krema združuje pomlajevalno moč ekološkega arganovega olja in mikrobiotično arganovo olje za ciljno preoblikovanje konture obraza. Formula, obogatena z arganovo pulpo, izboljša čvrstost kože. Gubice in gube so iz dneva v dan videti bolj zglajene. Koža je učvrščena, njen volumen pa izboljšan. Bogata, a lahkotna tekstura se čudovito vpije in na koži ustvari žameten zaključek.

Intenzivna lifting krema 50 ml

 

Certificirano ekološki Intenzivni lifting fluid, 40 ml

Intenzivni lifting fluid združuje pomlajevalno moč ekološkega arganovega olja in mikrobiotično arganovo olje za ciljno preoblikovanje konture obraza. Formula, obogatena z arganovo pulpo, pomaga izboljšati čvrstost kože. Gubice in gube so iz dneva v dan videti bolj zglajene. Koža je na otip čvrstejša. Prefinjena lahka tekoča tekstura se v kožo vpije brez težav. Fluid na koži ustvari suh, mat zaključek po zaslugi naravno pridobljenih pudrov.

Intenzivni lifting fluid 40 ml

 

Certificirano ekološka Lifting krema za kožo okrog oči, 15 ml

Lifting krema za kožo okrog oči združuje pomlajevalno moč ekološkega arganovega olja in mikrobiotično arganovo olje za ciljno preoblikovanje konture predela okrog oči. Formula, obogatena s cvetno vodico plavice, razkrije mladosten in jasen pogled, kožo okrog oči pa zgladi in razjasni. Ta nežna ekološka krema je oftalmološko preizkušena in ne vsebuje dišav, zato je idealna za nego občutljivega predela okrog oči.

Lifting krema za kožo okrog oči 15 ml

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si