Stil tedna: Hlače z naramnicami

TESAPripravila: Tesa Jurjaševič

Blog: Magnifique Insta: @tesajurjasevic

Hlače z naramnicami veljajo za prav poseben kos oblačila. Nekatere modne navdušenke jih obožujejo, spet druge se jim v velikem loku izognejo. Meni so pomenile pravi modni izziv, ki se je izkazal za precej preprostega. Hlače z naramnicami se namreč v resnici podajo najrazličnejšim stilom, od nekoliko bolj športnih do romantičnih in elegantnih. Morda vas prav moje kombinacije prepričajo, da jih letos preizkusite tudi same!

V kombinaciji s suknjičem in belo srajco boste hlače z naramnicami lahko nosile tudi za nekoliko bolj formalne priložnosti!

_KVP8827

hlače z naramnicami Topshop 52€/ suknjič Dorothy Perkins  31,90 € / srajca Max&Co. 115€ / torba Furla 275 € / čevlji Topshop 110 €

P.S.: Ker komaj čakam, da vidim, kako boš ti ustvarila svojo kombinacijo s hlačami z naramnicami, je ne pozabi označiti s hashtagom #graziagirl!

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri