Stilski nasveti Victorie Beckham: Kaj obleči za v službo?

British Fashion Awards 2015 - Red Carpet Arrivals

Ko boste enkrat preučile stil Victorie Beckham, boste spoznale, da oblačenje za v službo še nikoli ni bilo bolj enostavno. V prvi vrsti naj vas vodi udobje. Naslonite se na klasične kose, a nikakor ne dopustite, da boste dolgočasne. Poigrajte se z barvami in kroji, predvsem pa poskrbite za suveren stil, v katerem se res dobro počutite. Poglejte si nekaj stilskih nasvetov, ki jih ima za vas vesoljno priljubljena Victoria Beckham:

Ne bojte se barv in potiskov: čeprav je črna od glave do peta enostavna, večna in elegantna, se občasno poigrajte z barvami in si dovolite zasijati!

Victoria Beckham brings some color to a gloomy New York day

Kombinirajte bombažno majico z elegantnimi hlačami (in ne kavbojkami) in ta bo v trenutku zasijala v bolj prefinjeni luči.

Victoria Beckham heads to another meeting in the Big Apple

Ostanite zvesti osnovnim kosom, kot so bela srajca in elegantne hlače. Skrivnost se skriva v kroji, ki mora biti popoln in mora z vami dihati kot druga koža.

Victoria Beckahm Leaves The Hotel Martinez In Cannes

S kostimom boste vedno pustile vtis, saj je to pojem profesionalnosti in elegance, ki ne bo ostal neopažen. Naj vaš kostim izstopa zaradi detajlov, posebnega kroja, materiala ali barve.

VICTORIA BECKHAM ARRIVES AT JFK AIRPORT IN NYC.

Kombinirajte elegantne hlače in športne copate, ko govorimo o tako imenovanem “casual friday” oz v dneh, ki od vas ne zahtevajo elegance.

Victoria Beckham dressed up for spring, wearing sneakers and and light sweater as she exits her hotel to prepare for her Fashion show in New York City.

Vir: Elle.rs; foto: Profimedia, Gettyimages

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si