Stilski vodič za lahkotno poletje v mestu

Ko se odpravimo v mesto – na kavico s prijateljico, romantično večerjo v dvoje ali pa na tržnico po sestavine za pozno sobotno kosilo – smo rade urejene. Poletna lahkotnost je naše vodilo in Grazia je prepričana, da kljub poletni vročini dajete velik poudarek vsakemu detajlu vašega videza. Kako doseči sproščen, eleganten in udoben poletni videz? Tukaj je nekaj naših nasvetov, s pomočjo katerih zagotovo ne boste zgrešile pri izbiri oblačil za prijetno poletje v mestu:

Lahkotna obleka: Obleke so poleti zagotovo eden najbolj priročnih modnih kosov. Izbirate lahko med maksi oblekami, ki so lahko bolj ali manj elegantne, srednje dolgimi ali pa si nadenete nekoliko krajšo za lahkoten sprehod po mestu. Glede na svojo polt in postavo izberite primerno barvo – priljubljene so bele in druge nevtralne barve, ki jih lahko popestrite z modnimi dodatki v letos izredno priljubljenih močnih barvah – modri, rdeči, rožnati in rumeni.

Zara 29,99 eur

Čevlji: Izberite udobne in modne čevlje. Letos so priljubljeni kovinski odtenki srebrne in rožnato zlate. Ara ponuja pester izbor za vsak okus, poleg modnega videza pa zagotavljajo tudi udobje. Raziskave namreč kažejo, da je funkcionalnost čevlja vse bolj pomembna pri izbiri, zato Ara izdeluje široko ponudbo obutve, ki zagotavlja udobje s številnimi atributi: ponudba prave velikosti za vsako nogo s polovičnimi številkami in številnimi funkcijskimi dopolnitvami kot so različne širine čevljev, lahkost obutve, odstranljiv vložek in še marsikaj.

Ara 79,95 eur

Daljše kratke hlače: Letos so priljubljene nekoliko daljše kratke hlače – do kolen ali culottes. Jeans je večen, odločite pa se lahko tudi za lanene, ki so lahkotnejše. Glede na izbiro zgornjega dela ter dodatkov, kot so čevlji, torbica in nakit, lahko ustvarite elegantnejši ali pa bolj sproščen videz.

Zara 19,99 eur

Klobuk: Služi kot zaščita pred soncem in pa odličen modni dodatek. Skrije pa tudi neurejeno frizuro, kar vsekakor pride prav kakšen dan, ko smo malo lene in se nam ne ljubi ukvarjati z lasmi. Glede na celoten stajling prilagodite tudi obliko klobuka – slamniki s širokimi krajci lahko dodajo glamuroznost, fedore pa trendi navihanost.

Stradivarius

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si