Stjepan Hauser na misiji!

Stjepan želi, da bi današnja mladina odraščala ob kakovostni glasbi.

 

Stjepan Hauser, član slovensko-hrvaškega dua 2Cellos, je v skladu z zvrstjo glasbe, ki jo igra, velik ljubitelj klasike. Na svojem prvem velikem samostojnem koncertu, ki ga je avgusta lani priredil v rodnem Pulju, je večer v celoti posvetil klasični glasbi. Sam je nato tudi zmontiral posnetke in jih sedaj postopoma objavlja na svojih družbenih omrežjih. Eden izmed njih je pred kratkim dosegel že 30 milijonov ogledov na Youtubu, ob čemer je priljubljeni čelist zapisal:

»Hvala za vašo podporo, tako zelo sem vesel, da prava glasba postaja vse bolj priljubljena! S širitvijo takšne zvrsti glasbe in približevanjem splošni javnosti, lahko dosežemo pravo spremembo v svetu! Naši otroci so zastrupljeni s slabo glasbo dandanes in sam imam misijo, da to spremenim! Naredimo revolucijo,«

je odločno sklenil Stjepan. Nedvomno imata s svojim glasbenim kolegom Luko Šulićem tudi skupaj veliko zaslug za to, da klasična glasba dosega vse večji krog poslušalcev. Nenazadnje lahko njune mojstrovine poslušamo tudi v Mercatorjevem televizijskem oglasu, kjer preigravata svojo priredbo uspešnice No Roots.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si