Stopite na temačno stran z Rito Ora

Rita Ora vedno znova preseneti z dovršenimi modnimi ter lepotnimi izbirami in ravno takšna je dramatična kolekcija Shades of Black By Rita Ora za Rimmel.

S temnimi odtenki lakov za nohte in globoko obarvanimi glosi za ustnice boste ustvarili sofisticiran izgled s temačnim pridihom. Popolno za bližajočo se noč čarovnic!
Rita in Rimmel vesta, da fashioniste prisegamo na črno. Vse od majhne črne oblekice pa do črne usnjene jakne – črna je del nas. Z novo Rimmelovo kolekcijo, ki je iskala navdih na modnih pistah, boste šli še stopničko višje. Navdušili boste z novimi divjimi odtenki obstojnih lakov za nohte 60 Seconds Nail Polish in drznimi barvami glosov za ustnice Oh My Gloss!.

 

60 Seconds Nail Polish by Rita Ora

Črna je nova črna … Razen, če je črna s kančkom barve. Posodobite svojo manikiro in pedikuro s štirimi novimi odtenki obstojnih lakov za nohte 60 Seconds Nail Polish. Očarali vas bodo s hitro sušečo formulo, ki se posuši v manj kot 60 sekundah in ostane sijoča do 10 dni. Izbirate lahko med črno-rdečim (#901 Darkest Desires), črno-modrim (#902 Moonlight Magic), črno-vijoličnim (#903 Midnight Ting) in črno-sivim (#905 Girl in Grey). Navdušila vas bo tudi steklenička, saj je Rita na držalo čopiča dodala odtis kačje kože.

Oh My Gloss! By Rita Ora

Drznite si popeljati ustnice na slastno temno stran. Kolekcija Shades of Black vključuje tri bogate odtenke glosov za ustnice Oh My Gloss!. Bodite gotsko-elegantni z udarnim odtenkom #30 Rita’s Black v barvi oglja. Z globoko črno-rdečim odtenkom #10 Desire boste neustavljivo zapeljivi. S krepko modrim odtenkom #20 Moonlight pa boste ugotovili, da je tudi modra odlična barva za ustnice.

Nova kolekcija Shades of Black By Rita Ora za Rimmel bo v vas vzbudila najbolj divjo plat, tisto, ki jo sicer morda pokažete zgolj ob noči čarovnic.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si