Brez tega olja si poletja ne predstavljamo

Skočite v poletje z Huile Prodigieuse!

Enaka formula, poletni dizjan.

Kultno čudežno suho olje Huile Prodigieuse, ki je pravi simbol poletja, je odslej na voljo v treh omejenih izdajah.

 

 

Nuxe je tokrat k sodelovanju povabil študente prestižne pariške šole umetnosti in oblikovanja Penninghen z željo, da ustvarijo nov videz stekleničke suhega olja Huile Prodigieuse, ki bo izražal njihovo moderno vizijo prestižnega poletja. Mlada generacija je pokazala svoje impresivne ustvarjalne sposobnosti in razvila tri stekleničke, ki simbolizirajo sporočeno poletno vzdušje.

 

Potopite se v bazen čudovitih rastlinskih olj

Večnamensko suho olje obnavlja, neguje in olepša obraz, telo in lase v enem samem koraku. Združuje 7 dragocenih rastlinskih olj: izjemno hranljivo tsubaki olje z antioksidacijskim delovanjem in anti-age učinkom, olje sladkega mandlja, ki mehča, olje kamelije poskrbi za vlaženje, borečevo olje deluje proti gubam, lešnikovo olje pomirja, olje makadamije hrani ter arganovo olje, ki ima lastnosti obnavljanja.

Njegova formula ima dokazano antioksidacijsko delovanje, ščiti pred onesnaženostjo, učinkuje pa tudi na pojav strij. Edinstvena suha tekstura na koži ustvari neponovljiv občutek brez mastnega zaključka, njegova dišava pa nas zasvoji.

 

Modra, rdeča ali rumena – katera bo vaša poletna steklenička Huile Prodigieuse?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si