Summer highlights: telefon HONOR 90 in šik torbe!

V mislih se še vedno pojavljajo podobe s soncem obsijanih plaž, čiste turkizne vode in sledi v toplem pesku. Čaru, da bi dan preživeli ob morju, se greli na soncu in ujeli čudovite razglede, se tudi na jesen ne moremo upreti.

Letošnje poletje je zaznamoval telefon HONOR 90, ki je že na seznamu nove obvezne opreme vsake šik torbe.

Čeprav se morda zdi čudno, da pametni telefon označujemo kot nujen pripomoček, pa v resnici naši telefoni opravljajo številne funkcije, ki nam izboljšajo izkušnjo. S pravim pametnim telefonom lahko resnično okrepimo poletne pobege, od fotografiranja sončnih selfijev in panoramskih pogledov na ocean do glasbenega vzdušja in ohranjanja povezave z najbližjimi. HONOR 90 zagotovo izstopa, saj ponuja številne uporabniku prijazne funkcije, zapakirane v elegantno obliko.

Ena od glavnih značilnosti telefona HONOR 90 je izjemna glavna kamera z ločljivostjo 200 MP, ki je kot nalašč za zajemanje spominov na plažo z osupljivo jasnostjo in živahnimi barvami. Z nadgrajeno izkušnjo portretiranja, 12 MP ultraširokokotno in makro kamero za vsestranske posnetke ter 2 MP globinsko kamero za izjemne učinke bokeh (Boké) ta pametni telefon zagotavlja, da boste lahko ujeli vsak sončni zahod ter ustvarili čudovite spomine.

Vendar pa HONOR 90 ponuja več kot le visokokakovostno kamero. Njegov velik 6,7-palčni AMOLED Quad Curved Floating Display skupaj s certifikati HDR10+, Amazon Prime Video HDR in Netflix HDR zagotavlja multimedijsko izkušnjo par excellence, ne glede na to, ali si ogledujete sveže zajete fotografije ali na plaži pretakate vsebine.

HONOR 90, ki ga poganja zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen1 Accelerated Edition 5G, vam zagotavlja, da ostanete povezani in uživate v nemotenem delovanju, ne glede na to, ali svoje trenutke s plaže delite na družbenih omrežjih, brskate po spletu ali igrate mobilne igre.

Morda je ena najpomembnejših funkcij za počitnice na plaži velika 5000 mAh baterija HONOR 90, opremljena s 66W tehnologijo HONOR SuperCharge. Ta zagotavlja celodnevno povezljivost in hitro polnjenje, tako da lahko uživate v dnevu brez skrbi, da vam bo zmanjkalo baterije.

Ko pripravljate torbo za ves dan, sta velikost in teža telefona prav tako pomembni kot njegove zmogljivosti. Pri tem se telefon HONOR 90 ponovno odlikuje s svojo elegantno in kompaktno obliko. Kljub temu, da je telefon poln zmogljivih funkcij, se ponaša s simetrično štirioglato obliko, saj je tanek le 7,8 mm in tehta le 183 g.

Telefon HONOR 90 je pri vseh večjih mobilnih operaterjih pri nas na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 549 evrov. Izbirate lahko med polnočno črno in smaragdno zeleno barvi.

KLIK: 

https://community.hihonor.com/ 

https://www.facebook.com/honorglobal/ 

https://twitter.com/Honorglobal 

https://www.instagram.com/honorglobal/ 

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial 

 

1 Tehnologija zatemnitve ultravisokofrekvenčne PWM naprave HONOR 90 s 3840 Hz ima certifikat TÜV Rheinland Flicker-free in dosega stopnjo zatemnitve brez tveganja, ki začne veljati le, ko je hitrost osveževanja 120 Hz. Testni standard za TÜV Rheinland certifikat brez utripanja sledi korelaciji med stopnjo tveganja utripanja in frekvenco utripanja v IEEE Std 1789-2015, ki opredeljuje raven brez utripanja, ko je frekvenca zatemnitve višja od 3125 Hz. Telefon ni medicinski pripomoček in ni na voljo za zdravljenje.

2 Podatki iz laboratorija HONOR.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si