SVETLOBA, BARVA IN HITROST V ZENITH DEFY 21 CHROMA II

DEFY 21 Chroma, eden najbolj osupljivih barvitih izdelkov ZENITH do zdaj, se vrača v dveh enako naelektrenih omejenih izdajah v beli in črni keramiki. S kolekcijo DEFY Manufacture ne prikazuje le svoje neprekosljive tehnične moči in najsodobnejših dosežkov, temveč tudi svoj modernistični in oster oblikovalski jezik. Zenith izraža pojem visokofrekvenčne natančnosti s celotnim naborom barv in kontrastov, bodisi s kosi z dragulji ali umetniškim sodelovanjem. ZENITH vedno išče premikanje meja in raziskovanje novih ustvarjalnih poti, zato je ZENITH razvil edinstveno strokovno znanje, ko gre za nanašanje osupljivih barv, kjer se najmanj pričakuje.

Z novimi omejenimi izdajami DEFY 21 Chroma II ZENITH dokazuje, kako je mogoče barve uporabljati brez omejitev – tudi na najbolj inovativnem visokofrekvenčnem kronografu na svetu. Omejena izdaja DEFY 21 Chroma, prvič predstavljena med tednom ur LVMH leta 2022, je bila takojšnja uspešnica. Njegova kombinacija belega keramičnega ohišja, široke palete barvnih poudarkov in edinega serijsko izdelanega visokofrekvenčnega kalibra 1/100 sekunde avtomatskega kronografa je naredila prepričljivo in izjemno ponudbo. Zdaj je ZENITH ponovno preučil ta edinstveni recept, da bi ustvaril dve izdaji DEFY 21 Chroma II v črno-beli keramiki – vsako s svojo paleto barv.  

Več kot le razlika v materialih, dve različici DEFY 21 Chroma II prevzameta različne odtenke znotraj istega spektra barv. Črna keramična različica prinaša paleto tonov, ki temeljijo na primarnih barvah, medtem ko ima bela keramična različica svetlejše poudarke s poudarkom na modri in rožnati barvi. Keramično ohišje daje prostor lomljeni mavrici, ki se enakomerno razprostira po odprti številčnici, konicah kazalcev in mehanizmu, vse v popolnem prehodu barv, ki zajemajo celoten spekter. Natančno nanesene barve na oznakah in lestvici 1/100 sekunde segajo čez številčnico in zunaj ohišja, z gumijastim obročkom za oprijem krone in šivi z gumijastimi trakovi, ki ledijo barvni razporeditvi številčnice. Odprta številčnica ima dvignjene kronografske števce, ki se ujemajo z barvami ohišij, pod katerimi sije izjemno okrašen mehanizem. Vsak most je odet v drugačno kovinsko barvo, ki spet sledi prelivu oznak na številčnici. Vidno skozi številčnico in zadnjo stran ohišja iz safirja, je mogoče občudovati edinstveno izdelan samodejni visokofrekvenčni 1/100 sekundni kronograf El Primero 21. 

DEFY Chroma II v beli keramiki je omejen na 500 kosov in je na voljo v butikih ZENITH in izbranih trgovcih po vsem svetu, medtem ko je črna keramična izdaja 500 kosov na voljo na vseh pooblaščenih prodajnih mestih ZENITH.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si