Ta prikupen dodatek je povsem obnorel modne dame!

styletraces-blue-lace-and-black-leather-with-dress-by-chicwish-fashion-blogger_red-head_outfit_streetstyle_dublin_trinity-college_furla-feeling_it-bags_pom-pom_high-knee-boots_how-to-wear-00

Poleti so igrivo poplesavali na sandalih in torbicah, sedaj pa krasijo najbolj modne čevlje te sezone. O čem govorimo? O velikem modnem hitu – pom pom cofkih. V Massu obožujejo ta trend, saj je zabaven, drzen in popestri vsako obutev, pa tudi ključe in torbico ter tako poskrbite, da boste nekaj posebnega in unikatnega. Na njihovih policah lahko sedaj najdete cofke v mnogih različnih barvah in jih čisto enostavno namestite na vsak čevelj, pa naj si bodo športni copati, oxford čevlji, bulerji ali klasični gležnjarji ali salonarji.

img_0079img_0104img_0044img_0169

Grazii so še posebej všeč na elegantnih petkah, saj jim dodajo ščepec igrivosti. Cofke lahko pripnete na vezalke ali zaponke, neomejene pa so tudi možnosti glede barvnih kombinacij, saj lahko čevlje popestrite s cofkom v kontrastni barvi, poigrate se lahko celo z več cofki naenkrat. S cofki iz Massa ustvarite svoj edinstven stil in se ne bojte izstopati.

img_0016

Cena cofkov je 2,99 eur za kos.

Cena cofkov je 2,99 eur za kos.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si