Ta styling nikogar ne bo pustil ravnodušnega


Spadate med oboževalke lepega spodnjega perila? Tudi če ga nihče ne bo videl, ste zanj pripravljeni odšteti zajetno vsoto denarja? No, če sodimo po zadnjem modnem trendu, je čas, da svoje perilo pokažete tudi na ulici.

Ena od najbolj aktualnih, ki je ženskam po celem svetu predstavila spodnje perilo, je Rihanna z lastno linijo perila SAVAGE X FENTY. Linija se razprodaja v impresivno kratkem času. Vendar nas to niti ne čudi, saj se zdi, da se vse, česar se dotakne Rihanna, spremeni v zlato. Seveda ni prva, ki se je usmerila na področje spodnjega perila, vendar pa je dovolj slavna, da je vsem dala vedeti, da ženske rade nosimo lepo spodnje perilo, in še pomembneje, da lahko tudi porabimo vrtoglave zneske za spodnje perilo in podobne dodatke.
Ob tem dejstvu nas ne čudi, da bodi postaja “it” modni kos vsakega dobrega stylinga. Opogumite se in oblecite čipkast bodi, vendar pozor! Takšen styling je na tanki črti med modnim in neokusnim, zato priporočamo, da ga kombinirate s kavbojkami ali “oversized” oblačili, da nevtralizirate celoten vtis.
Poglejte nekaj stylingov influencerk z instagrama.

 

 

 

 

Vir: fashion.hr
Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si