Tako bo od danes naprej vsako jutro še lepše!

Napitki Bianka iz žita in cikorije – skodelica, polna pozitivne energije!

 

Zaradi naravnih sestavin je žitna kava Bianka odlična izbira za vse, ki radi živijo aktivno in želijo narediti nekaj zase, ne glede na trenutek dneva. Predstavljamo vam novost BIO žitno kavo z BIO figo in BIO cikorijo, izdelano iz organskih sestavin.

 

 

Družina Franck instant napitkov Bianka iz žitaric, slada in cikorje je bogatejša za nov izdelek – Bianka Classic BIO – celotni družini pa smo nadeli še novo preobleko.

 

Bianka Classic BIO je nova žitna iz organskih sestavin – žitaric, cikorije in fig, ki dajejo klasični različici osvežujočo, sadno noto. Vse sestavine novega napitka Bianka so organskega izvora in imajo oznako BIO Evropske unije. To pomeni, da so izdelane skladno z zahtevami in strogimi predpisi, ki veljajo na področju ekološkega kmetovanja v Evropski uniji. Sama oznaka sporoča verodostojnost in tako končnemu potrošniku zagotavlja dodano vrednost. Napitek Bianka Classic BIO se proizvaja s praženjem, ekstrakcijo in instantizacijo skrbno izbranih sestavin – ječmena, cikorije, ječmenovega slada in fig.

 

Družino izdelkov Bianka poleg novega napitka Bianka Classic BIO sestavlja še Bianka Classic iz kombinacije žitaric, cikorije in slada – na osnovi žitaric in cikorije z veliko naravnimi vlakninami – sladkor pa napitku ni dodan in v celoti izvira iz njegovih sestavin! Izdelek je pripravljen iz skrbno izbranega ječmena, cikorije in ječmenovega slada ter rži ter je izvrstna izbira ne glede na čas v dnevu. Družino izdelkov Bianka sestavlja tudi Bianka 100% Cikorija, ki je v celoti izdelana iz te gomoljaste rastline in predstavlja popolno izbiro za vse z aktivnim življenjskim slogom, ki se izpostavljajo resnejšim fizičnim naporom ali pa preprosto iščejo okusno alternativo kavi.

 

Ne glede na izbor boste napitek enostavno pripravili z mlekom ali poljubnim rastlinskim napitkom, v katerega z žličko vmešate okus, ki vam kar najbolj ustreza. Z nekaj vaje boste skodelico napitka Bianka pripravili v manj kot minuti.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Franckovo ponudbo sestavlja pester izbor izdelkov za vse potrošnike, ki želijo jesti kakovostno hrano ter stremijo k zdravemu življenju in uravnoteženi prehrani. Za mnoge potrošnike je kava nepogrešljiva sestavina zajtrka, za osebe, ki ne posegajo po kofeinu, pa so napitki iz žitaric in cikorije, izdelani iz praženega ječmena, rži, sladu in cikorije, izvrstna alternativa, bogata z naravnimi vlakninami. Poleg linije instant napitkov Bianka nudi Franck tudi napitke Divka, Kneipp in Cikorija, ki so namenjeni vsem, ki uživajo v klasičnem načinu priprave.

Novi napitek Bianka Classic BIO v pakiranju 110 g je na voljo po priporočeni in nezavezujoči maloprodajni ceni 3,89 EUR.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si