Tako bodo leta postala le številka

Popolni trio, ki kožo poživi od znotraj – in leta postanejo le številka!

Lepota vsekakor prihaja od znotraj in leta so resnično lahko le številka. NIVEA je razvila novo linijo Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape, ki s pomočjo hialuronske kisline, kolagena in elastina obnovi kožo od znotraj navzven in poskrbi za vidno mlajšo in bolj prožno kožo tudi po 60. letu.

Koža je pri šestdesetih zanesljivo prestala že veliko. Postala je zrelejša, lahko je videti bolj suha in bleda, z globokimi gubami, zmanjšano čvrstostjo in prožnostjo. Lahko so se začele pojavljati tudi starostne pege. NIVEA je pripravila odlično rešitev!

Nova formula Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape spodbuja kožo, da tvori lastno hialuronsko kislino, kolagen in elastin. Študije so pokazale, kako učinkovita je ta pomoč. V poskusih s celično kulturo je bilo dokazano, da se sinteza elastina poveča za 64 odstotkov.

 

Zakaj prav hialuronska kislina, kolagen in elastin?

Gre za popoln trio, ki zagotavlja, da je koža čvrsta in voljna, da lahko zadržuje vlago in ohranja svojo prožnost – za napeto, bolj oblazinjeno in prožno kožo. Kolagen daje usnjici, srednji plasti kože, njeno čvrsto strukturo. Obenem elastin poskrbi za zadostno prožnost. Hialuronska kislina ima ekstremno veliko sposobnost za vezanje vode in zagotavlja, da ima povrhnjica, zgornja plast kože, obilo vlage.

 

Za posebne potrebe kože po 60. letu

Novi izdelki Hyaluron CELLULAR Filler + Elasticity-Reshape izpolnjujejo posebne potrebe kože po 60. letu: proaktivno preprečujejo staranje kože in učinkovito zmanjšajo znake staranja, obenem pa kožo navlažijo in obnovijo. Rezultat: koža je videti mlajša – je bolj navlažena in zdrava ter na otip bolj čvrsta in napeta.

Še ena odlična prednost: te štiri različne izdelke lahko izvrstno kombiniramo med seboj ali pa jih uporabimo posamično po potrebi: dnevna krema ZF 30, nočna krema, dvofazni hranilni oljni eliksir in serum za nego proti starostnim pegam. Izdelki imajo čudovito teksturo in zagotavljajo prijeten občutek na koži. Hitro se vpijejo in koži podarijo dolgotrajno vlago – koža postane občutno mehkejša in bolj gladka.

Linija izdelkov Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape

Dnevna krema Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape ZF 30

Nočna krema Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape

Dvofazni hranilni oljni eliksir Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape

Serum za nego proti starostnim pegam Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si