Tako boste dosegle “uau” učinek vaše kože!

Naravno sijoča koža vsak dan v letu? Tudi to je mogoče!

Ste pripravljeni na »uau« učinek? Odslej ne bodo sijali le nasmeh na vašem obrazu, sonce v očeh in vaša večerna obleka z bleščicami, temveč tudi vaša koža. Novi losjon za telo NIVEA Natural Radiance naredi kožo voljno in nahranjeno ter ji podari čudovit naraven sijaj.

 

Za sijočo kožo Natural Radiance, da boste blesteli

 

Voljna koža je naš najlepši okras

H katerim trikom se radi zatečete, ko si želite poudariti svoj videz in očarati na prvi pogled? Je to lep dekolte, zapeljive nogavice, lahkoten pulover z V izrezom, nov moden plašč ali dobro domišljen nakit? Vse to podpira našo samozavest in pušča dober vtis. A ne glede na to, ali je pred vami službena zabava, pomemben sestanek, romantičen dan v dvoje ali filmski večer z ljubljeno osebo, obstaja okras, ki ne gre nikoli iz mode. Voljna, nahranjena in sijoča koža. Za naraven sijaj kože in angelsko nežno polt bo odslej poskrbel novi losjon za telo NIVEA Natural Radiance.

 

Novi NIVEA Natural Radiance losjon za telo poudari naravno lepoto kože

Hranilna formula s serumom za globinsko nego, vitaminom E in kančkom sredstva za enakomerno sijočo polt, vlaži kožo do 48 ur, obenem pa poskrbi za občutek čudovito žametne kože. Zaradi sredstva za postopno, blago temnenje, bledi koži podari naravno lep videz – kot bi jo nežno poljubilo sonce. Svež vonj dodatno zaokroži blagodejnost dobrega počutja. Naj bo vsak trenutek poseben in vaša koža odslej vselej v svoji najboljši različici.

 

Losjon Natural Radiance za sijočo kožo skozi vse leto

 

Losjon za telo NIVEA Natural Radiance

Losjon za telo NIVEA Natural Radiance s svojo hranilno formulo s serumom za globinsko nego, vitaminom E in kančkom sredstva za enakomerno sijočo polt, intenzivno vlaži kožo do 48 ur. Poskrbi za na videz in na otip čudovito kožo, s svojim svežim vonjem pa tudi za dobro počutje.

 

Okvirna cena za losjon za telo NIVEA Natural Radiance za 400 ml: 7, 49 evra

 

 

Vir naslovne fotografije: @CarolineLossberg

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si