Tako boste imeli več časa le zase

Ne pozabite nase in svoje najljubše hobije

Novodobni zaposleni človek preživi na dnevni ravni več časa med čiščenjem doma, kakor s svojimi najdražjimi. Kako to spremeniti? Ena izmed sprememb, ki jo lahko uvedemo, je ta, da med čiščenjem vsaka naša poteza šteje in opravlja več opravil hkrati. Idealni pomočnik tu je Philips SpeedPro Max Aqua. Z njim lahko poleg sesanja opravimo tudi mokro brisanje, pri tem pa bo štela vsaka naša poteza. Izpopolnjena 360° krtača je namreč zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje ampak iz vseh strani ter ko sesalnik potegnete nazaj k sebi. Zmanjšajte svoj čas čiščenja in povečajte svoj čas za družino in prijatelje.

 

 

Prihranite svoj dragocen čas

Philips je s pomočjo raziskav ugotovil, da 31 % ljudi čisti svoj dom vsak dan. Povprečno trajanje čiščenja se razteza med dve do štiri ure dnevno, kar je precej več od časa, kot ga v povprečju družinski člani preživijo drug z drugim. Ta čas znaša le 34 minut. Druženje s prijatelji pa traja v povprečju 39 minut na dan. Ta čas lahko povečamo na račun zmanjšanja časa čiščenja, a ne na račun čistega in urejenega doma. S tem v mislih je bil oblikovan pokončni sesalnik SpeedPro Max Aqua. Sesalnik ima zmogljivo 360° krtačo, edinstven sistem za sesanje in mokro čiščenje ter integrirani ročni sesalnik.

 

 

Vsaka poteza šteje

Novi Philips SpeedPro Max Aqua zagotavlja najhitrejšo izkušnjo brezžičnega čiščenja do sedaj1, zahvaljujoč svoji izjemni 360° krtači, digitalnemu motorju PowerBlade in tehnologiji PowerCylone 8. Izpopolnjena 360° krtača je zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje strani ampak iz vseh strani, ter tudi ko sesalnik potegnete nazaj k sebi. Na splošno so brezžični sesalniki zasnovani tako, da pobirajo prah samo iz sprednje strani, vendar je naš naravni instinkt, da pomikamo sesalnik naprej in nazaj. Zaradi tega je SpeedPro Max Aqua posebej zasnovan, da oponaša človeško obnašanje in pobira prah tudi, ko ga pomaknete proti sebi.

 

 

Mokro čiščenje in še bolj mokro čiščenje

Sistem za sesanje in mokro brisanje vseh trdih tal sesalnika SpeedPro Max Aqua z inovativno funkcijo AquaBoost vam omogoča, da nadzorujete količino sproščene vode in tako povečate navlaženost krpice za trdovratno umazana področja ali madeže. Kadar vidite, da se umazanija ni popolnoma odstranila s prvo mokro potezo, z nogo pritisnete na gumb na glavi sesalnika in s še bolj mokro krpico potezo ponovite.

 

 

Čiščenje z ročno enoto

Z ročno enoto lahko SpeedPro Max Aqua uporabite tudi za čiščenje skritih kotičkov, kot je okvir vrat ali oblazinjeno pohištvo. Ročna enota je preprosta za uporabo, z enim klikom lahko preklapljate med dodatnima nastavkoma za ozke prostore in krtačko. Tako boste tudi za male delce, kot so krušne drobtine, poskrbeli v nekaj sekundah. Sesalniku je priložen tudi nastavek za sesanje TurboPet, s katerim boste hitro in učinkovito odstranili dlake domačih ljubljenčkov.

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si