Tako izgleda “lagom” v svetu lepote

Lagom je švedska beseda za življenje v ravnovesju na vseh ravneh, tudi, ko je govora o lepoti in naših lepotnih ritualih. Ustreznice v drugih jezikih nima, pomeni pa »ne premalo, ne preveč, temveč ravno prav«.

 

 

Linija negovalnih izdelkov za ljubiteljice življenjske filozofije lagom

Zasnovana na dediščini švedske farmacije, moč pa črpa iz naravnih sestavin, je linija Beautanicals razvita v skladu z našo švedsko filozofijo. Učinkovite in odgovorne formule z minerali in botaničnimi izvlečki, ki ponujajo pristne lepotne rešitve. Ker verjamemo, da je pristnost v središču vsega lepega.

Omenjena linija negovalnih in lepotnih izdelkov prihaja s Švedske, zato ima narava pri njej prav posebno mesto. Razvijalci linije Beautanicals razumejo in spoštujejo moči skrbno izbranih naravnih izvlečkov, prav tako pa se zavedajo, da obstaja veliko povpraševanje po naravnih lepotnih izdelkih, ki so preprosti, učinkoviti in prijazni okolju.

 

Čistost linije Beautanicals

Vsi izdelki Beautanicals imajo najvišjo možno vsebnost naravnih sestavin, obenem pa so učinkoviti – formulirani so z vsaj 95 % sestavin naravnega izvora. Formule so bile razvite s posebno mešanico osmih esencialnih mineralov, za katere so črpali navdih iz čistih skandinavskih voda, dodali pa so jim tudi naravni izvleček kovačnika. Koristi mineralov in naravnega izvlečka kovačnika ne bi mogle biti bolj očitne – bistvene so za zdrav razvoj in delovanje vaše kože in las. Bogati z antioksidanti varujejo in ohranjajo zdravje kože in las – tako da so navlaženi in poživljeni.

 

Izberite svoje lagom lepotne izdelke tukaj – Oriflame.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si