Tako poteka vikend rutina vsake srečne ženske

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas le zase?

Vsaka ženska si mora kdaj pa kdaj privoščiti večer razvajanja. Imamo prav? Po vseh stresnih situacijah v službi in številnih drugih prazničnih opravilih je čas za sprostitev in razbremenitev. Prižgite dišeče svečke in se pripravite na zimsko razvajanje, ki ga boste brez slabe vesti vključile v svojo vikend rutino.

Kako se razvaja GRAZIA, ko se posveti le sebi in svojim mislim?

Najprej izklopite svoj telefon in računalnik, da ne bo nihče zmotil časa, ki ste si ga vzeli zase. Samo pomislite, koliko časa porabite za brskanje po družabnih omrežjih, namesto da bi roke vzeli tisto knjigo, ki jo želite prebrati že od poletja, ali prelistali svojo najljubšo revijo.

Nato si privoščite dolgo toplo prho, ki vas bo še dodatno sprostila in osvežila. Da bo vaša koža negovana izberite gel za tuširanje Borotalco Original, ki bo poleg tega vaše telo ovil še v edinstven prijeten vonj. Po prijetni prhi si nadenite vašo toplo pižamo, ki je ob vseh oblekah, torbicah in čevljih še zmeraj najljubši kos garderobe. Nato si pripravite skodelico metinega čaja ali temne vroče čokolade, nalakirajte si nohte, pripravite masko za obraz, zaplešite ob svoji najljubši glasbi, poglejte svoj najljubši film iz najstniških let, zapišite v dnevnik vse vaše vtise in nove cilje … Možnosti je nešteto, mi pa vam zagotavljamo, da se boste naslednji dan počutili kot prerojeni in pripravljeni na nove izzive.

Ste se s prijateljicami dogovorile za novoletno obdarovanje namesto božičnega?

Borotalco

Grazia ima namig za super darilo, ki ga bo vesela vsaka ženska: Podarite jim darilni paket Borotalco z gelom za tuširanje, tekočim milom, ki rokam zagotavlja mehkobo, in dišečim dezodorantom, da se bodo v vsakem trenutku počutile sveže. Pa ne pozabite jih opomniti, da si morajo skozi celo leto vzeti čas zase, ne le ob koncu leta.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si