Tako različne, a s podobnim okusom!

Ste opazili, da je letos en avto še posebej navdušil tri domače blogerke? Če Ano Žontar, Evo Ahačevčič in Teso Jurjaševič spremljate na njihovih blogih in družabnih omrežjih, potem zagotovo veste, da so se ta tri dekleta v letošnje poletne avanture zapeljala s Škodo Fabio. Ana kot mlada mamica prisega na model Combi Family, v katerega lahko spravi vse, kar potrebuje za svoja mala fantka. “Prostoren avto je ob dveh majhnih otrocih nujnost. Ob vozičkih, stolčkih, poganjalcih, plenicah ni druge izbire, kot da je prtljažnik velik. Če je zraven dodana še kakšna košara, kljukica za vreče, je to pravo malo bogastvo, in moj novi avto vse to ima. Dobro sem izbrala,” je povedala simpatična mamica, ki se z novim jeklenim konjičkom rada zapelje na družinske izlete in si na prostem travniku privošči piknik s svojimi fanti, neredko pa se z njim odpravi tudi na tržnico po nakup sestavin za njene slastne recepte, objavljene na blogu Anina kuhinja.

Modna navdušenka in karieristka Tesa je vedno na poti – potuje, uresničuje nove projekte, hodi na sestanke. Več v avtu kot doma je dober opis njenega delovnega dne, hkrati pa vedno znova poskrbi za popolno stilsko usklajenost. “Obožujem vse, kar je lepo. Torbe, nakit, čevlje, oblačila, lično servirano hrano, pa tudi avto ne sme zaostajati pri tem,” je povedala ljubka Ljubljančanka, zato ne preseneča, da je izbrala črno Fabio, ki se lepo poda k vsakemu njenemu stajlingu in ga do popolnosti dopolnjuje, hkrati pa jo s svojo mestno priročnostjo nikakor ne omejuje pri vseh njenih podvigih, pa četudi z njim le pelje svojo kužiko Luno na sprehod.

Eva trenutno prepleta modne in lepotne vsebine z novim izzivom – pripravlja se na materinstvo. Na eni strani uživa brezskrbno poletje s svojim možem, na drugi pa jo njena Škoda Fabia Monte Carlo spremlja pri njenih nosečniških nakupih. “Odkar imam Fabio, se zelo rada odpravim po nakupih, saj je avto majhen, udoben in nosečki prijazen. Zahvaljujoč udobnim športnim sedežem se v tej zeleni mašinci veliko pozneje utrudim, v veliko pomoč pa so mi poleg mestne velikosti avtomobila tudi senzorji za vzvratno vožnjo. S trebuščkom sem okorna, a na srečo vse moje delo opravi kamera, ki mi na zaslonu kaže pravo smer vožnje in nemoteno parkiranje, če sem preblizu kakšni oviri, pa jasno in piskajoče povzdigne glas. Točno to rabim!” v smehu pripoveduje Eva, ki kljub visoki nosečnosti še vedno rada sede za volan.

Foto: Ana Žontar, Katarina Veselič, Žiga Lovšin

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si