Tako Senidah neguje svoje lase

Pevka skupine Muff, ki je krasila januarsko številko GRAZIE, nam je zaupala, kako neguje svoje lase.

Kako skrbite za lase, kako pogosto jih umivate in izpostavljate ravnanju, kodranju in podobno?
Senidah:
V našem poslu je kodranje in likanje las kar stalnica, lasje morajo biti vedno lepo urejeni na snemanjih, slikanjih in prav tako tudi na nastopih. Tako da je zelo težko obdržati lep in zdrav las. Od nekdaj imam dolge in goste lase, sicer nikoli nisem imela nekih večjih težav, razen cepljenja, zato jih je bilo vedno potrebno redno striči, kar pa mi ni bilo ravno všeč, saj si želim imeti še daljše lase. Ko sem spoznala gospo Mojco iz frizerskega salona Figaro, sem videla, da je čisto izvedljivo in zelo preprosto imeti dolge in lepe lase, kot jih ima ona. Začela sem z Literam terapijo in vidim ogromno razliko. Lasje so še močnejši, kot so bili, hitreje rastejo …

Imate zahtevne lase? Je njihova nega v zimskem času kaj drugačna?
Senidah: Nič kaj preveč drugačna kot v drugih letnih časih, razen, da sem zamenjala vse šampone in balzame za en Literam šampon.

V trendu so rjavi odtenki las, kakršne imate tudi vi. Je to vaša naravna barva?
Senidah: Kot večina žensk sem tudi jaz eksperimentirala z barvami, potem se kar nekaj let nisem barvala, pred kratkim pa sem se odločila za manjšo spremembo in so mi jih v frizerskem salonu Figaro malo potemnili. Čedalje bolj vidim, da je to bila prava odločitev. Kar se mojih las tiče, sem zelo občutljiva in zahtevna, na sebi ne maram nekih oranžno-rdečih tonov, za kar pa so v salonu super poskrbeli. Zdaj so taki, kot je všeč meni.

Zaupate našim bralkam, kako do lepih las? Je dovolj samo “genetika” ali imate tudi kakšno lepotno skrivnost?
Senidah: Sama sem se prepričala, da je Literam terapija prava stvar za lase, za moške in za ženske. In pa raje kot likalnik vzamem v roke krtačo in  fen.

Salon Figaro lahko obiščete na Tavčarjevi 6 v Ljubljani ali jih pokličete na 059/918-097 ter spremljate na instagramu (@frizerfigaro) in facebook strani (Salon Figaro).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si